Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı ilçesinde açılan yeni sondaj kuyusu ile su iletim kapasitesinin arttırılacağını bildirdi.

        Büyükkılıç, yazılı açıklamasında, Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Pınarbaşı İğdelipayaslı Mahallesi mevkisinde yapılan sondaj çalışmasıyla çıkarılan içme suyunun, 11 bin metre uzunluğunda yeni nesil borular ve terfi hattı imalatıyla bölgeye kazandırılacağını belirtti.

        Kuraklıkla mücadele noktasında alternatif su kaynaklarını devreye alarak vatandaşların ihtiyacını karşılamaya devam ettiklerini anlatan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

        "Pınarbaşı ilçemizde hayata geçireceğimiz bu yatırımla Kızılhan ve Kılıçkışla mahalleleri ile İğdeli mezrasına kesintisiz ve sağlıklı içme suyu ulaştırarak vatandaşlarımızın taleplerini çözüme kavuşturmuş olacağız. Bizim için en büyük mutluluk, hemşehrilerimizin huzur ve refahıdır. Bölge halkımıza şimdiden hayırlı olsun. Yatırımlarımız ihtiyaç önceliğine göre devam edecek."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler