Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kerem Alışık yürüyüşte - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Sabah erken saatlerde yürüyüş yapan Kerem Alışık, kendisini çeken muhabirleri görünce yolunu değiştirdi.

        2

        Tanınmamak için şapka takan Alışık, maskesini de gözlerine kadar çekerek kendini kamufle etti. Ünlü oyuncu, ne yapsa da görüntülenmekten kurtulamadı.

        3

        AŞK DEDİKODULARI

        Kerem Alışık'ın, kendisi gibi oyuncu olan Hilal Altınbilek ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Kerem Alışık da söz konusu iddiaları "Asla böyle bir şey yok" diyerek reddetmişti.

        4

        Alışık basına yansıyan haberlerden sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yapmıştı:

        Ünlü oyuncu, "Yine "iddiaya göre" denilerek yine aynı yakıştırma, doğruyu yansıtmayan biçimde yapılmaya devam ediyor. O zaman insan da mecburen aynı açıklamayı yapmak zorunda kalıyor. Bazen sen ne söylersen, ne kadar söylersen karşındakinin anlamak istediği kadar kalıyor sözlerin. Söz söz olalı böyle eziyet görmemiş oluyor. Halbuki biraz anlayıp, dinlemeye çalışılsa, biraz incelik gösterilse incinmeyecek insanın yüreği. Ama bu durumda sabırla, dirençle aynı sözü bir kere daha tekrarlamak ve söze devam etmek gerekliliği oluşuyor. O zaman son söz şöyle; biz Hilal ile set içinde ve set dışında iyi anlaşık iki arkadaşız, hepsi bu." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ