Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kırgın Çiçekler 103. yeni bölüm fragmanı yayında! Ali, Eylül'den ayrılıyor mu?

        Başrollerini; İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan ve Çağla Irmak'ın paylaştığı Kırgın Çiçekler 103. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde, kaçırılan Songül ve Kader'in hayatı tehlike altındadır.İşte, Kırgın Çiçekler 103. bölüm fragmanı ve özeti...

        KIRGIN ÇİÇEKLER 103. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Kırgın Çiçekler 103. bölümde;

        Ali peşinde olduğu çete ile gizli bir anlaşma yapar. Görevini yerine getiremediğini bahane ederek istifa eder. Feride ve Toprak, Ali'den şüphelenir. İşler karışınca Ali, Eylül'den ayrılır.

        Kızlar her yerde ev ararken, hiç ummadıkları biri onlara evini kiraya vermeyi teklif eder. Kaçırılan Kader ve Songül'ün hayatı tehlike altındadır. Çete lideri, Ali'ye kendi ispatlaması için zor bir görev verilir. Eylül'ü öldürmek zorundadır.

        KIRGIN ÇİÇEKLER 102. BÖLÜM ÖZETİ

        Songül hastanede bebeği için mücadele verirken, kızlar endişe ile onu beklemektedir. Güney üzüntüden perişan olur. Kader ise ne yapacağını bilemez haldedir. Ali, Eylül'e hislerini bir türlü açıklayamayınca, Eylül daha fazla dayanamaz ve duruma el koyar.

        Ejder, hiç hesaplamadığı bir belaya karışır. Ali ve Fadik de olaya dahil olur. İşler iyice karışınca, Ali çok zor bir karar vermek zorunda kalır.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ