Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli TEM Otoyolu, ŞekerpınarGebze kavşakları arasında yapılacak onarım çalışmaları nedeniyle 1 ay trafiğe kapatılacak.

        Karayolları Genel Müdürlüğü, Kocaeli TEM Otoyolunda yapılacak yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücüleri uyardı. Şekerpınar ve Gebze kavşakları arasında 1 Ekim1 Kasım tarihleri arasında gece iki yönde de 22.0006.00 saatleri arasında 8 saat trafiğe kapatılacak yolda sürücüler, Çayırova kavşağından D100 karayoluna yönlendirilecek. Çalışmaların 1 Kasım sabahı tamamlanması hedefleniyor.

        Çalışma hakkında Karayolları Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden yayınlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

        "TEM Otoyolunun Şekerpınar KavşağıGebze Kavşağı Kesimi arasında üst yapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 22.0006.00 saatleri arasında İstanbulAnkara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Çayırova Kavşağından D100 yolunu takip ederek Gebze Gişelerden tekrar otoyola yönlendirilecektir.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler