Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahyalı mühendis, girişimci ve yazar Abdullah Reha Nazlı, 15 ay içerisinde 15 ayrı üniversitede konferans verdi. Kitaplarını okuyan öğrenciler tarafından 40’a yakın üniversiteye davet edilen Nazlı, bunlardan okurlarından en çok mesaj gelen bölümleri öncelikli olarak tercih etti.

        Sosyal medya çağını anlamak, mühendisliğin hayata ve olaylara bakışı nasıl değiştirdiği, laboratuarda ve hayatta aynı stratejilerin geçerli olduğu ve kendini eğitimin önemi gibi konularda konferanslar veren Nazlı’nın ayrıca şimdiye kadar yayınlanmış 4 kitabı ve internette yüzlerce makalesi bulunuyor.

        10 yıldan beri konferanslar verdiğini söyleyen Nazlı, kitaplarının çıkmasının ardından üniversite öğrencilerinin gösterdiği teveccüh ile davetlerin arttığını, neredeyse gittikleri her yerde dolu salonlarla ve çok ilgili kitlelerle karşılaştıklarını, davetlerin şimdilik yarısını kabul edebildiğini bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler