Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tarkan'ın eşi Pınar Dilek ameliyat oldu

        Takvim'in haberine göre önceki güne yeni şarkısı 'Cuppa' ile damgasını vuran Tarkan'ın, parçanın görücüye çıktığı anlarda hastanede olduğu ortaya çıktı. Megastar'ın Mayıs ayında dünyaevine girdiği Pınar Dilek, Çarşamba günü burnundan operasyon geçirdi. Burnundaki eti aldıran Dilek'e estetik müdahale de yapıldı. Ünlü sanatçı, eşini hastanede bir an olsun yalnız bırakmadı.

        Tarkan için 3. kattaki estetik bölümünde yatan eşinin odasına ayrı bir yatak daha konuldu. Megastar, 2 gece boyunca Pınar Dilek'in yanındaki bu yatakta yattı. Özel koruma ise odanın kapısında iki gün boyunca nöbet tuttu.

        ABD'YE GİDİYORLAR

        Eşinin ameliyat haberinin duyulmasını istemeyen Tarkan, hastaneye Dilek Pınar'ı başka bir isimle kayıt yaptırdı. Megastar, dün hastanede taburcu işlemlerini yaptırırken görüntülendi. Megastar'a Çaba Derneği Başkanı Özlem Cankurtaran eşlik etti. Bu arada ünlü çiftin, Pınar Dilek iyileşir iyileşmez ABD'ye gideceği öğrenildi. Bir süre eşiyle Miami'de kalacak olan Megastar, burada kısa bir süre enerji depoladıktan sonra yeni albüm öncesi Türkiye'ye dönecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ