Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos günün magazin olayları
        1

        Mandalina güzeli Evcimik

        Bodrum Bitez Beldesi'nde düzenlenen Mandalina Festivali'nin bu yılki tanıtım yüzü Bitez'de mandalina bahçesi olan Yonca Evcimik'ti. Evcimik, yeşil renkli ve etek kısmında mandalina şekilleri bulunan elbisesiyle etkinlikte yer aldı. Evcimik'le hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler sıraya girdi.

        2

        Murat Evgin'den anlamlı hareket

        MURAT Evgin, geçtiğimiz gün Bodrum ve Marmaris’te verdiği konserler öncesinde Muğla Belediyesi Abide-Hasan Nuri Öncüer Huzurevi’ni ziyaret etti. Ziyaretinde yaşlılarla tek tek ilgilenen ve sohbet eden Evgin, onlara şarkılar söyleyerek keyifli dakikalar yaşattı

        3

        Ayıyla poz verdi

        Seyahat etmeyi oldukça seven ve her fırsatta yurdışına çıkan Şahan Gökbakar bu kez Baltık ülkelerini gezmeye başladı. Recep İvedik 4'ün çekimleri sonrası işlemlerini tamamladıktan sonra kardeşi Togan Gökbakar'la geziye çıktı. Gökbakar kardeşler, havanın oldukça soğuk olmasına rağmen bir hafta boyunca Baltık ülkelerini geziler. Şahan Gökbakar, kaldıkları otelin kapısındaki kutup ayısı makatiyle birlikte fotoğraf çekerek sosyal medyada 'Anam o ne la oradaki?' başlığıyla takipçileriyle paylaşmayı ihmail etmedi.

        4

        Otelde mahsur kaldı

        KIBRIS’A kumar oynamaya giden Mehmet Ali Erbil, yağmurun azizliğine uğradı. Girne’yi sel basınca, ünlü şovmenin kaldığı otelin önü göle dönüştü. Otelde rehin kalan Erbil, odasından çektiği sel fotoğrafını, Instagram’dan takipçileriyle paylaştı.

        5

        Seren Serengil ekrana dönüyor

        UZUN zamandır ekranlardan uzak olan ünlü sanatçı Seren Serengil, ‘Kim Ne Derse Desin’ adlı programla kendisini özleyen televizyon izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Serengil programı, gazeteci Sema Denker ve radyocu Funda Özkalyoncu ile birlikte sunacak. Cine5 ekranında izleyiciyle buluşacak programda; 3 ünlü kadın, siyaset dışı gündemi kendilerine göre yorumlayacak.

        6

        Tatlıses'i topa tuttu

        İbrahim Tatlıses'le yaşadığı tartışmayla gündeme gelen türkücü Ferhat Güzel geçtiğimiz gün Akmerkez'de görüntülendi. İbrahim Tatlıses Ferhat Güzel'e, kendisinin vurulacağını bildiğini iddia edip Twitter'dan hakaretler etmişti. Güzel, bu konu için "Kim ne kadar konuşursa o kadar suçludur. Kendilerini hem suçlu hem güçlü ilan ediyorlar. Öyle bir şey yok" yorumunu yaparken, Tatlıses’le barışma ihtimaliyle ilgili “Bizi seveni seviyoruz. İbrahim'i gerçekten severdim ancak şimdi 'O da kim' der oldum. Ben kimsenin ayağına gitmem” dedi.

        7

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Annesini yemeğe çıkardı

        Popçu Sıla, önceki akşam annesi Gönül Hanım'ı akşam yemeğine çıkardı. Bir lokantada yedikleri yemekte ikiliye yakın dostları da eşlik etti. Neşeli bir sohbet eşliğinde geçen yemek sonrası mekan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan güzel popçu, annesi ve aile dostlarıyla birlikte kendisine ait minibüse binerek uzaklaştı.

        8

        Duydukları Özge'yi şaşırttı

        Manken ve sunucu Özge Ulusoy önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Sevgilisi Hakan Baş'la barışmanın mutluluğunu yaşayan Ulusoy'un mutlu olduğu her halinden belli oluyordu. Telefonda görüşmesi yapan ve duydukları karşısında oldukça şaşıran Ulusoy gazetecilere el sallayarak aceleyle yoluna devam etti.

        9

        Sakallar yeni dizi için mi?

        Manken ve oyuncu Sedef Avcı ile evli oyuncu Kıvanç Kasabalı önceki gün Bebek sahilinde bir ATM'den para çekerken görüntülendi. Kasabalı'nın bıraktığı uzun sakalları dikkat çekerken 'Acaba yeni bir dizi için mi sakallarını bırakıyor' dedirtti. Oyuncu gazetecilerin sorularına cevap vermeden yoluna devam etti.

        10

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        İşte Tümer Metin'in yeni sevgilisi

        Tümer Metin kumral bir güzelle önceki akşam Nişantaşı'nda bulunan bir mekândan çıkarken görüntülendi. Gazetecileri fark edince el ele olduğu sevgilisinin elini bırakan Metin "Arkadaşlar beni anlamanızı rica ediyorum. Lütfen beni hanımefendiyle yazmayın. Sizden rica ediyorum anlayış gösterin" dedi.

        11

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Kaçamak yapamadılar

        Eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri ve Semih Erden önceki gece Nişantaşı'ndaki bir gece kulübünde 3 kadınla eğlendi. Mekânı ön kapıdan terk etmek isteyen kızlar gazetecilere "İçeride 12 Dev Adam var, her gördüğü kızı öpüyor" demesi üzerine dışarıda kahkaha dolu dakikalar yaşandı. Bir ara Tunçeri mekândan dışarı çıkmak istese de gazetecilerin patlayan flaşlarını görünce yolunu değiştirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ