Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kiralık Aşk 25. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı “Kiralık Aşk” 24. yeni bölümü dün akşam ekranlara geldi. Kiralık Aşk 25. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kiralık Aşk 25. bölüm fragmanı izlemek için detaylar...

        KİRALIK AŞK 24. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Kiralık Aşk bu akşam yayınlanacak olan 24. bölümünde; Ayrılık sonrası yeni kararlar alan Ömer’i, Passionis’le ilgili çok zorlu bir sınav bekliyor! Ömer, bu işin altından Defnesiz kalkabilecek mi?

        Kendi sade yaşantısına dönen Defne’nin peşini sürprizler bırakmıyor! Bir anda kendini Ömer’in karşısında bulan Defne, aşkına yenik düşecek mi? Yasemin’in yepyeni bir hazırlığı var! Passionis’in yıkılmaz tahtını alabilecek mi? Deniz Tranba, etkili bir yumrukla tekrar oyuna giriyor! Kiralık Aşk’ta şirketlerin savaşı başlıyor!

        KİRALIK AŞK OYUNCU KADROSU

        Elçin Sangu(Defne), Barış Arduç(Ömer), Salih Bademci(Sinan), Sinem Öztürk(Yasemin), Nergis Kumbasar(Neriman), Levent Ülgen(Necmi), Ferdi Merter(Hulusi), Melisa Giz Cengiz(Esra), Hikmet Körmükçü(Türkan), Kerem Fırtına(İsmail), Sanem Yeles(Nihan), Onur Büyüktopçu(Koray), Osman Akça(Serdar)

        Kiralık Aşk 24. son bölüm fragmanı;

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ