Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Nazlı Hamarat eşi Emir Şaşmaz'ın öldüğüne inanmıyor

        Nazlı Hamarat öldürülen eşi Cevdet Emir Şaşmaz'la ilgili ilginç açıklamalarına yenilerini ekledi. Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Hamarat, eşinin ölmediğini, bunların bir kurmaca olduğunu düşündüğünü söyledi. İşte Hamarat'ın o sözleri:

        "Emir'in çok yakın olduğu bir kuzeni vardı. Çok samimiydik, ben otopsi isteyince kuzeni bana karşı çıktı. Cenazeyle ilgili her şey planlanmıştı. Benim cenazeye gitmemi istemediler. Ben cenazeyi görmek istedim bana karşı çıkıldı. Cenazeyi açtırdım ve simsiyah ufacık bir yüz gösterildi. Sadece yüzünü gördüm ama ikna olmadım Emir olduğuna.

        Emir'in yakın arkadaşı Alpay'dan cenazeyi görmesini istedim çünkü tek başıma teşhis edemedim emin olamadım. Alpay da inanamadı ölünün Emir olduğuna. Ben bundan sonra otopsi istedim. Ben emin olmadan bu şekilde yaşamıma devam edemezdim çünkü. Katil olduğu düşünülen kişinin Emir'le tüm görünüşü aynı, dişleri, gülüşü hatta boyu bile.

        Otopsi raporu %99,9 olarak sonuçlandı. Otopsiden sonra cenazeyi tekrar görmek istedim ve elindeki dövmeye bakmak istedim. Emir'in kendi dövmesi yeşermişti ama cenazedeki dövme yeni yapılmış gibi siyahtı" diyen Nazlı Hamarat, ölen eşinden şiddet gördüğünü söyledi. Kendisini korkutmak, nefessiz bırakmak için yastıkla boğmaya çalıştığını, hatta saçlarını çektiğini söyledi.

        Hamarat, Cevdet Emir Şaşmaz'ı öldürdüğü iddia edilen kişinin Emir Şaşmaz'a benzediğini ve kurmaca için özellikle katil gibi gösterildiğini de iddia etti. Katil olduğu düşünülen kişinin de ortada olmadığını, katil zanlısının annesinin de otopsi zamanı orada olduğunu, onun tükürük örneği vermiş olabileceğini söyledi ve hala bu ölüme inanmadığını düşündüğünü belirtti.

        Hamarat son olarak, "Benim evde plastik makyaj için malzemeler ve yapay kan vardı, Emir ölmeden önce bunlar kayboldu. Ortada büyük bir para var ve kasada olduğunu sanıyorum. Kasa açılamıyor, kasa açılır ve içinden para çıkmazsa Emir yaşıyor demektir" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ