Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor 46 Yok Olan 7.bölüm fragmanı ile Murat'ın öfkesi dinecek mi?

        Erdal Beşikçioğlu'nun Murat, Yasemin Allen'in Selin rolüyle başrollerini paylaştığı 46 Yok Olan dizisi, bu hafta yayınlanacak bölümüyle 7.haftasına giriyor. Konusu ve Oyunvularıyla ilgi çekmeyi başaran 46 Yok Olan'ın 7.bölüm fragmanını izlemek ve bölüm öncesi detaylarını öğrenebilmek için haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz...

        Konu olarak, kız kardeşini hayata döndürmek isteyen bir bilim insanının, kendisini kobay olarak feda etmekten çekinmediği hikayeyi ele alan 46 Yok Olan dizisi, bu hafta 7.bölüm fragmanıyla ekranlarda olacak.

        Murat'ın bir adamıtehdit ettiği sahne ile başlayan 46 Yok Olan, Selin ile Doğan'ın arasında geçen diyalog ile devam ediyor. Selin'in, "İstanbul'a geldiğimden beri bana en çok zarar veren kişi sensin" sözleri Doğan için zor zamanlar anlamına gelmekteydi.

        Murat'ın kriz geçirdiği esnada mırıldandığı sözler Salim'in dikkatini çekmiştir.

        Selin ile bir araya gelen Murat, "Hayatınızı Doğan komiserkurtardı mı sanıyorsunuz siz?" sözlerini sarfeder. Son Sahnede ise yerde yatan birisi görülmektedir. İşte 46 Yok Olan 7.bölüm fragmanı;

        Babasının katiliyle yüzleşen ve onu öldüren Murat’ın içindeki öfke dinecek mi?

        Murat’a yardım edip, katili yaklayan ve buluşturan Süha ve Vecdi kim? Murat, neden yardım ettiklerinin cevabını arayacak.

        Gece kulübünde öğrencisiyle karşılaşan Murat kendisini hiç beklemediği olayların tam ortasında bulacak.

        Selin, Doğan ile ilgili gerçekleri öğrenmek ister. Doğan’ın Selin’e tepkisi ne olacak?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ