Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor "Yaptığım işe güveniyorum"

        Yapımcı kimliğiyle başarılı projelere imza atan Seray Sever, Burası Haftasonu programında Oylum Talu’ya çok özel açıklamalarda bulundu.

        HT MAGAZİN - ÖZEL HABER

        Aralarında Aysun Kayacı, Pamela Anderson, Paşhan Yılmazel gibi başarılı isimlerin yer aldığı bir komedi gençlik dizisinin yapımına imza atan Sever; konuyla ilgili heyecanını ve projeden beklentilerini Oylum Talu’ya anlattı.

        “Proje istediği kadar iyi olsun hangi saatte hangi gün yayına girdiği çok önemli, bazı projeler mükemmel olmasına rağmen çöpe atılıyor. Buna ne diyorsunuz?” diye soran Oylum Talu’ya;

        “Çok doğru. Bu kanala bağlı. Tabii ki yapımcının projenin arkasında durması gerekiyor. Şu an ekranda bizimki gibi bir iş yok. Ben yaptığım işe güveniyorum. Avrupa yakası tadında bir komediyi ekranlara taşıyacağız.” Cevabını verdi.

        Oylum Talu’nun “Çok uzun zamandan beri neden hayatınızda kimse yok” sorusuna karşılık ise; “ bir şey oldu, dönüşüm geçiriyorum diye düşünüyorum. En doğru olanı hayatıma almak adına bekliyorum zaten birileriyle görüşecek tanışacak bir ortamım da yok. Biraz insan içine çıkmam lazım” diye konuştu. Bundan sonra karşısına çıkacak kişide aradığı özellikleri; şefkatli, güçlü ve kendine güvenli olarak tanımlayan Sever; güzel sunucu “dominant olsun mu peki, Seray Sever’i çekip çevirsin mi” deyince; kahkahalara boğularak“olabiliyorsa olsun” yanıtını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ