Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor "Ne Hande ne Hadise bu şarkı bana"

        Sinan Akçıl’ın eski sevgilisi Hadise için yazdığı söylenen ‘Bize Yeter’ şarkısına klip çeken Ziynet Sali, “Bu şarkı ne Hande’ye ne Hadise’ye... Bu benim şarkım” dedi.

        HT MAGAZİN /Seçkin ŞENVARDAR

        Hadise ile yaşadığı aşktan sonra adı Hande Yener ile anılan müzisyen Sinan Akçıl’ın ‘Bize Yeter’ adlı şarkısı Ziynet Sali’ye kısmet oldu. Önceki gün şarkıya klip çeken Sali, single’ı ile iddialı bir çıkış yapacağını söyledi. Klip öncesi basınmensuplarıyla bir araya gelen Sali, “Sinan’la yaptığımız her çalışma çok keyif veriyor bana. Ama bu şarkı tamamen sürpriz oldu diyebilirim, çünkü bu kadar enerjik bir şarkıyı ben de beklemiyordum” diye konuştu. Şarkının demosunu yaptıklarının sabahında gökkuşağıyla karşılaştıklarını sözlerine ekleyen Sali, “Evren bile bizi bu kadar güzel ve renkli karşıladı. Şarkının enerjisi o kadar yüksek ki, ‘5-6 ay bekleyemeyiz’ dedik ve yılbaşı öncesi hem şirket olarak hemde ekip olarak bu yüksek enerjiyi paylaşmak istedik” dedi.

        ‘SİNAN’IN SESİ ÇOK KARİZMATİK’

        Sinan Akçıl’ın ‘Bize Yeter’ şarkısını Hadise’ye hitaben yazıp yazmadığına da cevap veren Sali, “Ne Hande, ne Hadise, hiç öyle bir şey yok. Bu benim şarkım. Kimseye gönderme yapmıyoruz” diye konuştu. Albümde şarkının 4 versiyonu olduğunu belirten Sali, bu kadar bağımsız ve farklı bir şarkı çıkacağını beklemediğini, bu nedenle de heyecanlı olduklarını ifade etti. Klipte Sinan Akçıl’ın da ufak bir rolü olduğunu dile getiren Sali, “Sinan’ın zaten şarkıda sesi var. Çok karizmatik bir ses tonuyla, ufak bir bölümsöylüyor, dolayısıyla klipte o da rol aldı” şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ