Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Zamanı tersine çeviren kadın Nebahat Çehre sırrını açıkladı
        11

        Peki nedir bu güzelliğinizin sırrı?

        Kendimi çok güzel bulmuyorum, bugüne kadar cilt bakımına bile gitmedim. Banyoda kese kullanıyorum. Hamamdaki buhar da iyi geliyor. Sabah kalktığımda iyi bir suyla yüzümü yıkayıp suyu yüzümde bırakıyorum. Sabahları ılık limonlu su içiyorum. Bir de 40 dakika vücudumdaki kasları açacak hareketler yapıyorum. Çalışmadığım müddetçe yüzüme fondöten sürmüyorum. Aslında güzellik için hayata güzel bakıp insanları güzel görmek de yeterli bence.

        12

        Bir TV programı hazırlığı mı var?

        Evet, ilk programımızı çektik. Konuklarım, Beren Saat ve Selçuk Yöntem’di. Haftada bir, hafta sonu sabah saatlerinde yayınlanacak bir talk show. 13 programın 13 konuğu da belli. Kanallarla görüşmelerimiz sürüyor.

        13

        Aşk için feda ettiğiniz işler oldu mu?

        Hiç kimse bana “Bırak” demedi. 1970’te sahneye çıktım. 1976’da evlendim ve bıraktım. Yılmaz’la (Güney) evlendiğimde de sinemaya ara verdim. O senarist ve yönetmen olduğu için yılda 1 veya 2 filmi beraber yapıyorduk.

        14

        Yılmaz Güney mi çalışmanızı istemedi?

        Öyle bir şey demedi ama bıraktırırdı. Ben de evliliğin güzelliğini yaşamak istedim. Bizim mesleğimiz buna müsaade etmiyor. Çalışma saatlerimiz belli değil. Evliliğimi doya doya yaşamak istedim.

        15

        Yıllar sonra Cenk Eren’le sahneye çıkıp ‘Büklüm Büklüm’ü okudunuz. Heyecanlandınız mı?

        Provada heyecanlanmadım ama sahnede çok heyecanlandığımı hissettim. 30 yıl önce okumuştum ve şarkı 3 ay liste başıydı. Playback okumak istedim, “Gayet iyi okuyorsunuz, hiç playback’e girmeyin” dediler.

        16

        Başka bir şarkı seslendirmeyi düşünüyor musunuz?

        Şarkıcılığı devam ettirmediğim için pişmanım, çok teklif almıştım. Sahnem çok iyiydi, “Küçük Behiye Aksoy” derlerdi bana. Devam ettirmedim, halbuki yapabilirdim. Çünkü o da mesleğimin diğer yanı. Yapı olarak hırslı değilim. İşime çok saygılıyım, disiplinliyim ve severek yapıyorum. Sevmeden hiçbir şey yapamam. Para kazanmak benim için ikinci planda.

        Aşka neden erken küstünüz?

        Küsmedim ama öyle bir insan çıkmadı karşıma.

        17

        Acaba Nebahat Çehre olduğunuz için mi yaklaşamıyor erkekler size?

        Ben pasif adam sevmem, özgüveni kuvvetli adam severim. Öyle bir adam da neden çekinsin? (Gülüyor) Kişiliğine ve kendine olan güvenine saygı duymalıyım. İlişkide mülayim ve yumuşağımdır. Hiç kavga etmedim, tek yaptığım şey kaçmaktır. Yok olurum. Ayrıldıktan sonra da hepsiyle dost oldum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ