Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bodrum Masalı 9. son bölümünde neler yaşandı? Bodrum Masalı 9. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmicem İntepe, Dilan Çiçek Deniz'in paylaştığı Bodrum Masalı 9'uncu bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Ateş ve Kelebek ortak bir plan yapıyor. Cahit ile olan savaşı kim kazanacak? İşte Bodrum Masalı 9. bölüm özeti...

        BODRUM MASALI 9. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 9'uncu randevusuna çıkan Bodrum Masalı'nda olaylar şöyle gelişti: Alara babasına yumruk atan Ateş’i terk eder. Cahit çok hınçlanmıştır, intikam için harekete geçer. Evren ve Gözde bu yeni durumu kendi satış planları için kullanmaya çalışırken, Gönenç de onların birbirlerini uzun süredir tanıdıklarını gösteren bazı bilgilere ulaşır, ikisinin sırrına adım adım yaklaşmaktadır.

        Su, ABD’de okuma imkanını annesine anlatır ama Cenk’le beraber gideceğinden bahsetmez. Su’nun gidiş hazırlıkları Kelebek’i üzerken, İpek de gitgide Kelebek’e tutulmaya başlamıştır. Otele ve plaja olanlar yüzünden kendisini sorumlu hisseden Ateş, bu durumu düzeltmek için Faryalı’yla konuşur... Tehlikeli bir maceraya atılmak üzeredir.

        BODRUM MASALI 8. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ateş yıllar önceki Yıldız ile Faryalı ilişkisini öğrendikten sonra çok sinirlenir, babasıyla arasını düzeltmeye, onun eve dönmesi için çalışmaya karar verir. Evren ile Gözde’nin sevgili olduğunu gören Aslı ise, bunu Ateş’e anlatıp anlatmama konusunda tereddüttedir. Gönenç, Gözde’nin gizli sevgilisinin kim olduğunu araştırmaya başlar.

        Tedavi için Bodrum’a gelen İpek ve Kelebek’in daha ilk andan çok iyi anlaşması Su’nun dikkatini çeker. Cenk’in ise Su’ya kendini affettirmek için çok büyük bir teklifi vardır. Aslı ve Yiğit yemeğe çıkarlar. Alara, Uzay’ın kendisi için hazırladığı büyük partiye katılmaktan son anda vazgeçip Ateş’le kalınca Uzay’ın intikamı büyük olur. Ateş bunun üzerine Alara ile ilişkisini tehlikeye atmayı bile göze alır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ