Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon No: 309 24. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrolleri Demet Özdemir ve Furkan Palalı'ın üstlendiği No:309 dizisi, 24. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Songül'e gelen isimsiz mektup ortalığı karıştırır. İşte No:309 24. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        NO:309 24. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Düğüne sayılı günler kala Songül’e gelen isimsiz mektup sözleşme konusunu gündeme getirirken ortalığın karışmasına sebep olur. Onur ve Lale ortalığı sakin tutmaya çalışırken yeni kararlar almak ve bazı seçimler yapmak zorunda kalırlar.. Tüm zorluklara rağmen Onur ve Lale için beklenen an nihayet gelir..

        NO:309 23. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Lale’nin rahatsızlığı herkesi hastanede bir araya getirir. Yaşadıkları duygusallık ile Yıldız ve Songül barışır. Ayrı numarası yapan Onur ve Lale’yi de barıştırırlar. Onur ve Lale yaşayacakları eve anneleriyle birlikte gelip onların da fikirlerini alır.

        Onur’un doğum günü yaklaşmıştır. Lale ona özel bir gece hazırlar. Lale’nin hazırladığı sürprizlerden etkilenen Onur çok mutlu olmuştur. Bu özel gece ikisini daha da yakınlaştırır. Nikah için gün sayan Onur ve Lale’nin heyecanı gittikçe artmaktadır.

        OYUNCU KADROSU

        Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Nurşim Demir, Gökçe Özyol, Cihan Ercan, Özlem Tokaslan, Suat Sungur, Sevinç Erbulak, Beyti Engin, Fatma Toptaş, İrem Helvacıoğlu, Pelin Uluksar, Murat Tavlı, Ceren Taşçı, Fatih Ayhan, Eda Özel, Ömrüm Nur Çamçakallı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ