Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçerde"nin 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

        SHOW TV ekranlarının fenomen dizisi "İçerde" 26. bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin merakla beklenen 2. tanıtımı yayınlandı.

        "İçerde"nin Pazartesi günü ekrana gelecek 26. bölümünde; Kudret, Mert’in Celal için çalıştığını düşünüyordur. Emin olmak zorundadır. Celal ve Mert’e bir oyun hazırlar. Sarp’ı, Celal’in karanlık dünyasından kurtarmak isteyen Füsun artık eli kolu bağlı, olanlara seyirci olmak istemiyordur. Celal’in adamlarıyla mahalleye geldiği gün Füsun kendini kaybeder ve Celal’in üstüne yürür. Kudret ve Celal mahallede karşılaşırlar ve birbirlerine gözdağı verirler. Aralarındaki gerilim mahalledeki insanları tedirgin eder. Celal, Kudret’e karşı büyük bir hamle hazırlığı içindedir.

        REKLAM

        Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

        İşte "İçerde"nin 26. bölümünden kareler!

        “İçerde”, heyecan dolu yeni bölümü ile her Pazartesi saat 20.00'de Show TV’de.

        İÇERDE DİZİSİNİN BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        "İÇERDE"NİN 25. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        “İçerde”'nin 25. bölümünde olaylar şöyle gelişti:

        Sarp ve Celal’in oyunu Kudret’in beklenmedik hareketiyle gerçek olmuştur. Tahsin gerçekten ölmüştür. Kudret’in elindeki video kaydı polisin eline geçtiği an Sarp ve Celal hapse girmekten kurtulamayacaklardır.

        REKLAM

        Mert hastaneye Şevko’nun ifadesini almaya gider ve ondan aldığı bilgiyle Tahsin’i öldüren tetikçilerin peşine düşer. Kudret eskiden kalan bir hesabı kapatmaya gelmiştir. Celal’le mezarlıkta buluşurlar.

        Geçmişteki ortak acıları onları aynı mezarın başına getirmiştir. İçlerinden biri ölmeden bu düşmanlık bitmeyecektir...

        25.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

        BEN KUDRET SÖNMEZ İNADINA ÖLMEDİM!

        İçerde”nin 24. bölümünde; Handan, Sarp’ın Tahsin’i vurduğunu gözleriyle görür ve artık Celal’le iş yapacakları kesinleşmiş olur. Sarp ve Yusuf için bu iş çok önemlidir. Çünkü Handan ve Celal’in yapacağı sevkiyatın yerini öğrenip polis baskınıyla her ikisini de tutuklayabileceklerini düşünürler.

        Mert için çember daralıyordur. Celal’in muhbiri olduğu ortaya çıkmak üzeredir. Geçmişten gelen büyük bir düşman Celal’in planlarını alt üst edecektir.

        REKLAM
        24.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...
         Image Title 1  Image Title 2
        Description

        CELAL HEM DE HANDAN İÇİN YOLUN SONU YAKLAŞTI

        "İçerde"nin 23. bölümünde; Sarp ve Yusuf kumarhane baskınına gelen polislerden birinin Celal’in adamı olduğuna emindir. O polis her kimse onu bulmak zorundadırlar. Diğer taraftan Celal’in iş yapmayı planladığı Handan’la da yakın ilişkide olmaları gerekiyordur. Böylece hem Celal hem de Handan için yolun sonu yaklaşacaktır. Yusuf, Organize'deki herkesin tek tek ifadesini alır. Böylece şüpheler tek bir isimde yoğunlaşır.

        Eylem, Mert’in Celal’i yakalamak için muhbir olduğu yalanına çoktan inanmıştır. Şimdi tek endişesi Celal yüzünden Sarp’ın başının belaya girmesidir. Bu konuda Mert’ten yardım ister. Melek mütevazi bir avukatlık ofisi açar. Artık Celal Duman için çalışmayacaktır. Melek’in ilk müşterisi sürpriz bir isim olacaktır. Temiz bir hayata başlaması zannettiği kadar kolay olmayacaktır.

        İÇERDE DİZİSİNİN BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ