Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bu Şehir Arkandan Gelecek 20. son bölümüyle final yapıyor

        Atv'de yayınlanan Ay Yapım imzalı dizi Bu Şehir Arkandan Geleck 20. son bölümüyle izleyicisinin karşısına son kez çıkacak. Dizinin yeni bölümünde annesinden sonra Dicleyi'de kaybetmek üzere olan Ali yıkılmıştır. Hayatında ilk defa intikam almaya karar veren Ali, Tekin'i ülkeyi terk etmeye çalışırken yakalar. İşte Bu Şehir Arkandan Gelecek 20. final bölüm fragmanı ve özeti...

        BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK 20. SON BÖLÜMÜYLE FİNAL YAPIYOR

        Düğünde babası tarafından vurulan Derin'in durumu ağırdır. Bebeğin hayatı da tehlikededir. Annesinden sonra sevdiği kadını da kaybetmek üzere olan Ali yıkılmıştır. Olanlardan sonra Ali hayatında ilk kez intikam almaya karar verir. Bu defa ne olursa olsun Tekin yaptığının bedelini en ağır şekilde ödeyecektir.

        Şahin, oğlunu zapt etmeye çalışsa da ok yaydan çıkmıştır. Tekin ise polise yakalanmamak için sürekli yer değiştirir. Ancak Belgin ve Yiğit'in desteği sayesinde Ali, Tekin'i ülkeyi terk etmek üzereyken bulur. Ali, annesinin öldürüldüğü yerde Tekin'i tuzağa düşürür. Artık hiç kimse için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

        REKLAM

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

        Gülce polise verdiği ifadede Şahin'i suçlar ve tutuklanmasına sebep olur. Tahliyesi yanan Şahin'in geri kalan ömrünü hapiste geçirme tehlikesi vardır. Tüm bu olanlar yüzünden Ali kendini suçlar.

        Babası hapisteyken şampiyon olup altın kemeri almanın hiçbir anlamı kalmamıştır. Derin ve Rauf, Ali'yi tekrardan motive edebilmek için uğraşırlar. Ancak işleri oldukça zordur. Çaresiz kalan Rauf Anne hapisteki Şahin'den yardım ister.

        Yiğit, Tekin'den intikam almak için şansını son bir kez daha deneyecektir. Her şeyi göze alıp tehlikeli bir oyuna soyunur. Gemiye Luigi'nin kaçak mallarını yükleyip polise ihbar eder. Amacı Tekin'in tarihi eser kaçakçılığından hapsi boylamasıdır. Tekin ise Yiğit ve Belgin'den bir adım önde olmak için tedbirini çoktan almıştır. Ancak malları ortadan kaybolan Luigi'nin tepkisi çok sert olacaktır.

        REKLAM

        Sonunda Şahin'in mahkeme günü gelip çatar. Gülce, Ali ve ailesinden intikam almaya kararlıdır. Ancak hiç hesapta olmayan biri işin tüm seyrini değiştirecektir.

        Büyük finale sadece 1 bölüm kala "Bu Şehir Arkandan Gelecek"te çifte düğün telaşı var! Pek çok zorluğa aşklarıyla göğüs geren Ali ve Derin, sonunda mutlu bir aile olabilmek için nikah masasına oturur.

        Ancak onlarla birlikte birbirlerine olan sevgilerini ebedileştirecek bir çift daha vardır: Şahin ve Nesrin...Renkli görüntülerle ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatacak unutulmaz düğünde gerçekleşecek sürpriz bir gelişme ise izleyicileri şoke edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ