Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA'da TIR ile kafa kafaya çarpışan kamyonetin sürücüsü Furkan Delikan yaşamını yitirdi, diğer sürücü ise yaralandı.

        Kaza, akşam saatlerinde, Gümüşlü Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, plakaları öğrenilemeyen TIR ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla adrese sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk kontrolünde kamyonet sürücüsü Furkan Delikan'ın öldüğü, TIR sürücüsü O.Ö.'nün de yaralandığı belirlendi. Furkan Delikan'ın cenazesi olay yerindeki incelemenin ardından adli tıp kurumunun morguna götürüldü, yaralı O.Ö. ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler