Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selim KAYA/MARDİN, (DHA)MARDİN'in Nusaybin ilçesinde kaza kurşunuyla şehit olan Er Rıdvan Sağdıç'ın cenazesi, düzenlenen törenle memleketi Tekirdağ'a gönderildi.

        Nusaybin 70'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda görev yapan, silah kazasında yaralanıp, kaldırıldığı hastanede şehit olan Er Rıdvan Sağdıç için uğurlama töreni düzenlendi. Mardin Havalimanı'ndaki törene Vali Mahmut Demirtaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, 70'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhan Aktaş ve şehidin silah arkadaşı katıldı.

        Törende şehidin öz geçmişi ve dualar okundu. Ardından Eer Rıdvan Şağdıç'ın cenazesi toprağa verilmek memleketi Tekirdağ'a gönderildi.DHA-Genel Türkiye-Mardin Selim KAYA

        2021-06-11 10:48:44

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler