Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? 22 Kasım 2022 Salı MasterChef Türkiye eleme potasına kim gitti?
        1

        TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de final için geri sayım başladı. Son 10 yarışmacının kaldığı programda takım oyunları sürerken, bireysellik yönü ağır basan oyunlara geçiliyor. Peki MasterChef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 22 Kasım 2022 MasterChef eleme potasına kim gitti? İşte MasterChef son bölümde yaşananlar...

        2

        MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

        MasterChef'te Mehmet, Danilo, Somer Şefler yarışmacılardan, Dünya Kupası konseptli, her kıtanın FİFA sıralamasında en üstteki takımın ülkesinden yemeklerini yapmalarını istedi. Jüri değerlendirmeleri sonucunda takım oyununun galibi kırmızı takım oldu.

        3

        MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUN KİM KAZANDI?

        MasterChef'te takım oyununu kaybeden mavi takım kendi aralarında bireysel dokunulmazlığı almak için kıran kırana bir mücaleye girişti. Yarışmacılardan bu aşamada yuvalama yapmalarını istendi. En iyi tabağa ortaya çıkararak bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Tolga 10 bin TL hediye çekinin de sahibi oldu.

        4

        MASTERCHEF ELEME POTASINA KİM GİTTİ?

        Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım eleme potasına gidecek yarışmacıyı oylama sonucunda belirledi. Takım oylaması sonucunda Fatma Nur eleme potasına giden ilk yarışmacı oldu.

        5

        MASTERCHEF'TE TAKIMLAR NASIL OLDU?

        Mavi Takım

        Burak Kaya (Takım kaptanı)

        Gamze

        Kıvanç

        Tolga

        Fatma Nur

        6

        Kırmızı Takım

        Ayaz (Takım kaptanı)

        Metin

        Görkem

        Yağız

        Büşra