Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef dokunulmazlık oyununu kim ve hangi takım kazandı? 1 Aralık 2022 MasterChef Türkiye haftanın eleme adayı kim oldu?
        1

        TV8 ekranlarında yayınlanan yemek programı MasterChef'te, dokunulmazlık oyunu için nefesler tutuldu. Mehmet, Danilo ve Somer Şefler tarafından değerlendirilen tabaklar sonrasında ilk dokunulmazlık oyunun galibi belli oldu. Tansiyon ve gerilimin hiç düşmediği programda haftanın ikinci eleme adayı oylama sonrasında belli olacak. Bu akşam ekranlara gelecek olan sevilen yarışmanın ilk yurtdışı çekimi Üsküp'te gerçekleşti. Peki "MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 1 Aralık Perşembe 2022 eleme adayı belli oldu mu?" İşte 1 Aralık MasterChef son bölümde yaşanan gelişmeler...

        2

        MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef'te dokunulmazlık oyunu için geri sayım sona başladı. Mavi ve kırmızı olarak ikiye ayrılan takımlar bu akşam kıyasıya rekabetle yarıştı. Yarışmacılar günün konsepti olarak; 'Rumeli Türk Mutfak Kültürü' yemeklerini yaptı.

        Jüri değerlendirmeleri sonucunda haftanın ikinci dokunulmazlık oyununun galibi ise mavi takım oldu.

        3

        MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

        Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım kendi aralarında bireysel dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Yarışmacılardan bu etapta yaban mersiniyle bir yemek yapmaları istendi. Günün sonunda en başarılı yemeği yapan Kıvanç ise bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.