Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef dün akşam kim kazandı? Kim kaptan oldu? 4 Kasım MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

        MasterChef hangi takım kazandı, kaptanlar kim oldu? 4 Kasım MasterChef ödül oyununu kim kazandı? soruları MasterChef Türkiye izleyicisi tarafından merak konusu oldu. Yarışmacıların sayısı eşit olmadığı MasterChef'de Mavi takım 6, Kırmızı takım 5 yarışmacıdan oluştu. MasterChef'de dün akşam yarışmacıar kaptanlık oyunu için çiğ köfte yaparken, ödül oyunu için ise Lübnan Mutfağı yemeklerini hazırladılar. İşte4 Kasım MasterChef Türkiye son bölümde yaşananlar...

        MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef kaptanlık oyununda çiğ köfte yapıldı. Suna, Yasin, Alican, Mustafa ve Cemre en iyi çiğ köfteyi yapan yarışmacılar oldu. Kaptanlığı kazanan yarışmacı ise Cemre oldu. Cemre 3. kez mavi takım kaptanlığı alarak en çok kaptanlık alan yarışmacı oldu. Cemre, Şanlıurfalı bir anne ve anneannenin evde sürekli çiğ köfteyapmasının avantajını kullandığını söyledi.

        REKLAM

        MASTERCHEF TAKIMLARI BELLİ OLDU

        MasterChef'te bu akşam mavi takım kaptanlığını alan Cemre, rakibi kırmızı takım kaptanlığına "kendi takımımda görmek istemediğim kişiyi kaptan yapacağım" diyerek Eda'yı seçti.

        Mavi takım: Cemre (kaptan), Suna, Alican, Yasin, Kıvanç, Mustafa

        Kırmızı takım: Eda (kaptan), Güzide, Batuhan, Rıfat, Ekin

        Takımlar belirlenirken, Cemre'nin seçimleri tüm yarışmacılar arasında tartışmaya neden oldu. Kıvanç ile Suna arasındaki gerilim, Rıfat'ın Cemre'nin kendisini seçmemesine alınması, ve 4'lü koalisyon iddiaları gerilime neden oldu.

        #link##pull-left#

        MASTERCLASSÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

        MasterClass ödülü için Lübnan mutfağından humus, babagannuş, tabbule, şiş tavuk, şiş köfte, sarımsaklı toum, kibbe (içli köfte), taş kadayıf yemekleri yapıldı. Humusu kırmızı takım kazandı. Babagannuşu mavi takım kazandı. Tabbuleyi mavi takım kazandı. Kibbeyi mavi takım kazandı. Şiş köfteyi kırmızı takım kazandı. Taş kadayıfı kırmızı takım kazandı. Şiş tavuğun ve yarışmanın kazananı mavi takım oldu. Mavi takım MasterClass ödülünü aldı.

        REKLAM

        MASTERCHEF 42. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        MasterChef Türkiye 42. yeni bölümde yarışmacılar Edirne RüstemPaşa Kervansaray'ında Kırkpınar yağlı güreş baş pehlivanlarına yemek yapacak.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ