Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef takım oyununu kim kazandı? 20 Eylül 2022 MasterChef'te dokunulmazlığın sahibi kim oldu, eleme adayı kim oldu?
        1

        MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Yeni haftanın kaptanlarının belli olmasının ardından mavi ve kırmızı takım olarak ikiye ayrılan takımlar ilk kez karşılaştı. Peki MasterChef takım oyununu kim kazandı? 20 Eylül 2022 MasterChef dokunulmazlığın sahibi kim oldu, eleme adayları belli oldu mu? İşte MasterChef Türkiye son bölümde yaşananlar...

        2

        MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef'te takım oyunu heyecanı yaşandı. Mavi ve kırmızı olarak ikiye ayrılan takımlar bu akşam ilk kez karşı karşıya geldi. Jüri üyeleri yarışmacılardan, çeşitli yöresel köfte yemekleri yapmalarını istedi. Jüri değerlendirmeleri sonucunda haftanın ilk takım oyununu kazanan takımı mavi takım oldu.

        3

        MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI, ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

        Takım oyununu kaybeden kırmızı takım kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Günün sonunda en başarılı yemeği yapan yarışmacı Tolga dokunulmazlığın sahibi oldu. Dokunulmazlığın sahibi Tolga 1. eleme adayı olarak Fatma Nur'u seçti. 2. eleme adayı ise takım oylaması sonucunda Görkem oldu.