Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Mehmet Ali Alabora haber sunacak!

        Rahşan Gülşan, GAZETE HABERTÜRK'teki köşesinde, Memet Ali Alabora'nın yeni projesini anlattı. İşte o yazı:

        Ve şimdi ‘heberler’

        Geçenlerde “Memet Ali Alabora’yı çok özlemişiz, ekranlara dönse keşke” diye yazı yazmıştım. Bir banka reklamındaki başarılı performansı yazdırmıştı bana o yazıyı. Önceki Gün Elif Dağdeviren’den gelen mesaj ile bu temennimin çok yakında gerçekleşeceği haberini aldım.

        Memet Ali Alabora çok ilginç bir prodüksiyonla televizyona dönüyor. Ancak ulusal bir kanalda değil, Digiturk platformu içinde yayın yapan Türkmax kanalında dönüyor. Yapımcılığını Elif Dağdeviren’in şirketi Edge’nin üstlendiği formatta her sabah gazetelerde çıkan haberlerin, akşam ulusal kanalların haberlerinin denk geleceği saatlerde parodileri yayınlanacak. “Heberler” adını taşıyacak olan programda Memet Ali Alabora’ya Serhat Kılıç ve Mahir İpek eşlik edecek. Ve birçok isim konuk oyuncu olarak katılacak.

        Programın yazarlığı ve yönetmenliğini Levent Kazak’ın üstlenecek olması da iyi bir haber. Levent Kazak’a 10 civarı genç yazar eşlik edecek. Ve bu isimler Twitter’ın en komik kalemleri arasından seçilmiş. Yani program genç yazarlara da fırsat tanıyan bir format olacak gibi görünüyor.

        Heberler’in ilk bölümü 13 Eylül’de yayınlanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ