Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Gazeteler Basın dünyasını acı kaybı

        AHT

        Atatürk Havalimanı'nda uzun süre muhabirlik yaptıktan sonra emekliye ayrılan usta gazeteciYalçınÖzmen, yaşamını yitirdi. GazeteciYalçınÖzmen, 4 gün önce özel bir hastanede beyin ameliyatı geçirmişti. Dün sabah saatlerinde taburcu edilenÖzmen, evine getirildiği sırada aniden fenalaştı.

        Yeniden hastaneye kaldırılanÖzmen, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Çok sayıda basın ödülüne sahip olan ve Atatürk Havalimanı'nın "Yalçınağabeyi" olarak tanınanÖzmen, sürekli basın kartı sahibiydi. Ünlü şarkıcı Tarkan Tevetoğlu,YalçınÖzmen'i üç yıl önce ameliyat olduğu hastanede ziyaret etmişti

        SON VEDA

        usta gazeteci için Yeşilyurt Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine ailesinin yanı sıra Özmen ile birlikte görev yapmış çok sayıda meslektaşı katıldı. Kılınan cenaze namazı ve helallik alınmasının ardından Özmen’in cenazesi defnedilmek üzere Eyüp Mezarlığı’na götürüldü. Çok sayıda basın ödülüne sahip olan, Atatürk Havalimanı muhabirlerinin "Yalçın ağabeyi" olarak tanınan Özmen, sürekli basın kartı sahibiydi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ