Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya "Bana gelen soruların %90'ı doğru"

        VİDEO İÇİN TIKLAYIN

        "Bana gelen soruların %90'ı doğru"

        Ayşe Özyılmazel : Ortada ciddi bir mesele var ama cevabını okurken yerlere yatıyorum. Siz nasıl yazıyorsunuz, o cevabı verirken hangi ruh halindesiniz?

        Haydar Dümen : 1960 yıllardan beri durmadan yazan bir insanın getirdiği bir birikim var ortada. Bu birikimi ironize etme özel bir yetenek, kişisel bir çaba değil. Fakat konu kendiliğinden geliyor ortaya.

        Ayşe Özyılmazel : Şamataya mı vurdunuz işi?

        Haydar Dümen : Çok tatlı gidiyor. O şamatayı, o rengi verdikten sonra bir tane ciddi birşey veriyorsun adama. Cezalandırıyorum, kızıyorum, azarlıyorum, fırçalıyorum. Birisi baş parmağına yüzük takıyormuş, niye takıyor yüzüğü? Bu cevaplanır mı?

        Ayşe Özyılmazel : Benim jeton geç düştü, bu daha komik..

        Haydar Dümen : Baş parmak kraldır, o olmadan hiçbirşey yapamazsın gibi şeyler diyorsun...

        Saba Tümer : Bunu sorduklarına inanamıyorum, Haydar Bey, gerçek mi?

        Haydar Dümen : Hepsi gerçek. Oya hanım biliyor. Hele ben, yılların birikimiyle oraya, kafadan, uyduruk şeyler yazamam. Herşey ciddi.

        Oya Germen : Haydar Bey'e sorulan çok ilginç şeyler var. Köşenin çok ilgi gördüğünü de biliyorum. Çuvallarla mektup geldiğini de biliyorum. Haydar Bey'e soru gelmiş. Diyor ki; ben eşimle 2-3 kez sevişiyoruz, acaba çocuğumuz ikiz veya üçüz olabilir mi? Soru da mantık yok. Haydar Bey diyor ki; genellikle erkekler eşleriyle çok daha fazla sevişirler. Mesela 7 kez. O zaman çocuğunuz yediz mi olacak? Çok esprili, çok güzel cevaplar...

        Saba Tümer : Bunları nasıl soruyorlar? Kafa mı yapıyorlar, gerçekten soruyorlarsa çok üzülüceğim çünkü..

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ