Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Serdar Turgut komedyenliğe ısınıyor

        Yakında sona erecek yayın yönetmenliği mesleğinin yerine ne yaparım diye düşünürken, bari yılların hayalini gerçekleştirip stand-up komedyen olayım dedim. Ve biraz materyal toplamaya başladım. İşte notlarım:

        İlk gerçek Türk porno filmini çekmeye karar verdim: Filmin içeriği yüzde 10 seks, yüzde 90 kıskançlık cinayetinden oluşacak.

        Psikiyatristim sonunda bana ‘Sen delisin’ dedi. Ben bir başka doktordan görüş almayı kastederek ‘İkinci bir fikir daha alacağım’ dedim ama o bunu yanlış anladı ve bana ‘Peki o zaman deli olmanın yanı sıra aynı zamanda çirkinsin de’ dedi.

        Herkes bana dengeli diyet yap deyip duruyor. Ben de sağ elimde bir dilim pizza tutarken, sol elimle de bir pizza dilimi tutup dengeyi sağladım. Umarım bu dengeli diyetim başarılı olur.

        Uzman bana seks yaşamını daha iyi yapmak için her gün 10 kilometre koşmalısın dedi. Ben de bu tavsiyeye uydum. Bir gün koşarken cep telefonum çaldı. Uzman ‘Nasıl seks yaşamın iyileşti mi?’ diye sordu. Ben de dürüst cevap verdim ‘Bilemiyorum ki şu anda 150 kilometre uzaktayım’ dedim.

        Ben küçükken öyle çirkinmişim ki kumda oynadığım zamanlarda komşumuzun köpeği koşup yanıma gelir ve üstümü kumla kapatmaya çalışırdı.

        Doğduğum anda bile çirkinliğim belliymiş. Beni doğurtan doktor çirkinliğimden öyle rahatsız olmuş ki benim popoma tokat atacağına annemi tokatlamış.

        Ergenlik çağına geldiğimde tüm suratımı sivilce kapladı. Öyle kötüydü ki durum. Bir gün okulun kütüphanesinde uyuya kalmıştım, uyandığımda kör bir adamın beni elleriyle okumaya çalıştığını fark ettim.

        Yaşlanmaya başlayınca seks keyfinin yerini yemek keyfi alabiliyor. Örneğin ben gençliğimde yatak odasının tavanına asmış olduğum aynayı önceki gün yemek masasının tavanına astım.

        Çok uzun süreden sonra geçen gece ilk defa tek başıma bir bara gittim. İçkimi ısmarladım bir kadın yanıma yaklaştı ve ‘Ben buraya her gece gelirim ama seni ilk kez gördüm’ dedi. Başımdan çabuk gitsin diye ‘Evet karımı vahşi şekilde öldürmüş olduğum için uzun süredir hapishanedeydim, yeni çıktım içeriden’ dedim. Kadın biraz daha yaklaştı bana ve ‘Demek bekârsın da ha’ dedi cilveli bir sesle.

        Karımla konuşuyorduk sana bir itirafım olacak ‘Ben uzun zamandır bir psikiyatristi görüyorum’ dedim. O da bana ‘Madem dürüst konuşuyoruz benim de bir itirafım olacak; ben de uzun zamandır bir psikiyatristi görüyorum. Bunun dışında ayrıca iki muslukçuyu ve bir de elektrikçiyi de uzun zamandır görmekteyim’ dedi.

        Karım karanlıktan korkardı. Sonra bir gün beni çırılçıplak gördü, o günden beri şimdi de aydınlık ortamlardan korkuyor.

        Karım arabanın arka koltuğunda seks yapmak istiyormuş, arabayı da benim sürmemi istediğini özellikle vurguladı.

        Köpeğimize ‘Dur’ adını koyduk. Bunun iyi bir fikir olmadığı belli oldu çünkü köpek şimdi hiçbir ‘Gel’ komutuna uymamaya başladı.

        Evlilik danışmanı bize ‘Daha fazla hatta her gece seks yapmalısınız’ dedi. Tavsiyesine uyduk. Sadece tek bir sorun var; şimdi de karımla birbirimizi fazla görememeye başladık.

        Galiba martini içmeyi hayli abartmaya başladım. Çünkü geçenlerde idrar testi vermeye gittim. Doktora verdiğim dolu bardağın içinde bir adet de yeşil zeytin vardı.

        Serdar Turgut-Akşam

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ