Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Merve Boluğur: Yüzüme bakmaz oldular - Günün magazin haberleri
        1

        2015'te evlendiği şarkıcı Murat Dalkılıç'tan iki yıl sonra anlaşmalı olarak boşanan oyuncu Merve Boluğur, ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Boluğur, bir süredir birlikte olduğu Mert Aydın ile hayatını birleştirmişti.

        2

        "LÜZUMSUZ!"

        Aydın'la mutlu birlikteliğini evlilikle taçlandıran ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından takipçileri ile soru-cevap etkinliği gerçekleştirdi. Merve Boluğur, bir kullanıcının, "Arkadaşlıklarım saçma nedenlerle aniden bitiyor. Ne önerirsin? Çok üzülüyorum" sözlerine, "Lüzumsuz zaten. Bir ya da iki tane yeter" yanıtını verdi.

        3

        "YÜZÜME BAKMAZ OLDULAR"

        Oyuncu, takipçisinin, "En çok ders çıkardığın olay hangisi?" sorusu üzerine ise, "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya da önemsemez... Çoğu sayemde bir yere geldi. Bundan sonra kimseye büyük iyiliklerde bulunmayacağım" ifadelerini kullandı.

        4

        ALYANSINI ÇIKARDI

        Ayrıca oyuncu, soru-cevap etkinliğinin ardından "Lanet Olsun Aşkına" şarkısına eşlik ettiği anları sosyal medya hesabından yayınladı. Eşiyle sık sık paylaşım yapan Boluğur'un son günlerde Mert Aydın ile objektif karşısına geçmemesi ve gönderilerinde alyansını çıkardığı görülmesi 'ayrılık' iddialarını güçlendirdi.

        5

        "AŞK EVLİLİĞİ YAPIYORUM" DEMİŞTİ

        Öte yandan Boluğur, geçtiğimiz haftalarda, "Sevgi evliliği, aşk evliliği yapıyorum. Evlilik teklifi çok hoşuma gitti. Gayet güzeldi. Benim için ten uyumu çok önemli. Dokunduğunuz zaman, sarıldığınız zaman sevebilmeniz çok önemli" demişti.

        6

        "ÇOK ŞAŞKINIM!"

        Merve Boluğur, sevgilisinin evlilik teklifi sonrası duygularını, "Çok şaşkınım! Bana şu an rüya gibi geliyor. İlişkinin daha çok başındayız... Bu kadar kısa sürede sağlam ilerlemek beni çok mutlu etti. Drone yaklaşınca ben anlamadım. Bir anda bir şeyler olmaya başladı. Çok mutluyum" sözleriyle dile getirmişti.

        7

        "TEN UYUMU ÇOK ÖNEMLİ"

        Boluğur, "Benim için ten uyumu çok önemli. Dokunduğunuz zaman, sarıldığınız zaman sevebilmeniz çok önemli" demişti.

        8

        "SEVMEDİĞİM BİR İNSANA KATLANAMAM"

        "Sevmediğim bir insana katlanamam" şeklinde konuşan oyuncu, ayrıca, "Erkeğin de belli başlı yapmasını istediğim şeyler var. Sahiplenmesi, arka çıkması, ilgilenmesi... Bir araya gelince de eğlenebilmek" ifadelerini kullanmıştı.

        9

        Merve Boluğur

        10

        Merve Boluğur

        Haberi Hazırlayan: Şevval Yılmaz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ