Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Meryem 22. yeni bölüm fragmanı... Meryem'e ölüm tehdidi!

        Meryem, geçmişiyle hesaplaşmak zorunda kalıyor; bu kez geri adım atmıyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle çarşamba 20.00'de Kanal D'de! İşte Meryem 22. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

        MERYEM 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Derin, Nurten’le işbirliği yaparak kendi kuyusunu kazdığının farkında bile değildir. Nurten, Meryem’i öldürmeye kararlıdır. Derin ise içten içe bunu arzu etse de çekimser davranmaktadır. Derin’in bütün foyaları ortaya çıkmak üzeredir.

        Güçlü’nün Meryem’e olan kırgınlığı Savaş ile arasına mesafe girmesine sebep olmuştur. Güçlü, Burcu’nun eski kocasına dair bulduğu izin peşine düşmüştür ve bu tehlikeli yolda yapayalnızdır.

        REKLAM

        Nurten, oğlu Oktay'a olanların tek sorumlusu olarak Meryem'i sebep görür. Meryem'i getirdiği uçurum kenarında ölümle tehdit eder. Meryem ve Nurten arasında büyüyen tartışma nasıl sonuçlanacak?

        Savaş her yerde Meryem'i aramaktadır. Yurdal, Meryem'e zarar vereceğini söyleyerek; oğlunu tehdit etmeye başlar. Savaş, bu duruma boyun eğmeyecek ve babasına karşı dik durmak için her şeyini ortaya koyacaktır.

        Ortadan kaybolan Meryem'i bulabilmek için tüm dostları onu aramaktadır. Savaş,bu tehlikeli oyunlar sonucunda yeniden Meryem'i görebilecek mi?

        MERYEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Oktay’ın ölümünün ardından Meryem, geçmişinden birini kaybettiği için sarsılmıştır. Savaş geleceğe dair umutludur. Derin, Meryem’in hapse girmesi için harekete geçer. Nurten de oğlunun katilinin Meryem olduğunu düşünmektedir.

        Savaş, Meryem’i korumak için onu uzaklaştırmaya karar verir ancak Oktay hakkındaki araştırma derinleştikçe tüm karakterleri ilgilendiren bilgiler ortaya çıkmaya başlamıştır.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ