Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Müge Boz: Vina ile kan uyuşmazlığımız var - Magazin haberleri
        1

        Müge Boz, basketbolcu Caner Erdeniz ile geçtiğimiz haziran ayında Barcelona’da nikah masasına oturmuştu. Boz, kısa bir süre sonra ise bebeklerinin olacağını duyurmuştu.

        2

        "Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğreneceğiz" diyen çiftin kız bebekleri Vina, geçtiğimiz günlerde dünyaya gelmişti.

        3

        Anne olmanın heyecanını yaşayan oyuncu, kızı ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Boz, yaptığı paylaşımda kızı ile kan uyuşmazlığı olduğunu dile getirdi.

        4

        Kızı Vina'nın sarılık hastalığı riski taşıdığını, bu yüzden onu sürekli emzirmeye çalıştığını takipçileriyle paylaşan Boz, şu ifadeleri kullandı:

        5

        Merhaba! Ben çok iyiyim, Vina da öyle. Bir Caner'e bakıyorum, bir Vina'ya... 'Tanrım bu güzel aileyi hak etmek için ben ne yaptım?' diyorum.

        6

        Kan uyuşmazlığımız var Vina ile. Yarına kadar ne kadar çok süt, o kadar iyi. 'S' ile başlayan hastalık yüzünden... (Sarılık) O yüzden tek odak noktam daha çok anne sütü... Telefonuma yarından sonra bakabileceğim. Çok meşgulüm.

        7

        Öte yandan geçtiğimiz günlerde kızı ile ilk pozunu yayınlayan Boz, şu ifadeleri kullanmıştı:

        8

        İşte Vina'mız da aramıza katılınca... Daha parlak, daha ışıklı oldu ailemiz. İyi ki anne-baba olarak bizi seçtin, aramıza katıldın bir tanem. Yeni hayatımız çok güzel, mutluluk ve sağlıkla dolu olsun canım ailem.

        9

        "HASTANEDE BİR KUTLAMA OLMADI"

        Bu süreçte yanımızda olan tüm ailemize ve arkadaşlarımıza, doktorumuza ve hemşirelere sonsuz teşekkürler. Hastanede bir kutlama, ağırlama olmadı. O yüzden canım arkadaşlarım 'Bize doğum haber verilmedi, çağırılmadık' diye düşünmesinler lütfen. Kapıda Vina bile yazmıyordu o derece...