Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nurgül Yeşilçay - Necati Kocabay çifti aşka geldi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Nurgül Yeşilçay (45), rol aldığı dizinin çekimlerine ara verilmesinin ardından tatile çıktı. Yeşilçay, evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Necati Kocabay (45) ile soluğu Bodrum'da aldı.

        2

        Yaklaşık üç yıldır birlikte olan aşıklar, önceki gün Güvercinlik'te bulunan bir otele giriş yaptı. İlerleyen saatlerde konakladıkları otelin plajına inen sevgililer, ilk başta sohbet ederek, güneşlenmeyi tercih etti.

        3

        Daha sonra denize girmek isteyen iki sevgili, suyun soğuk olmasından dolayı birbirlerini cesaretlendirmeye çalıştı.

        4

        "HADİ AŞKIM!"

        Ünlü oyuncu, bir ara denize girmekten vazgeçerek, kumsalda oturmayı tercih etti. Kocabay'ın, "Haydi aşkım, birlikte girelim" çağrısına kayıtsız kalmayan Yeşilçay, sevgilisini geri çevirmedi.

        5

        Yaklaşık bir saat yüzen sevgililer, denizde aşka geldi. Ünlü çiftin romantik anları objektiflere böyle yansıdı.

        6

        "HAYATIMIN AŞKI"

        Yeşilçay, ilişkisi hakkında, "Hayatımın aşkını buldum çok mutluyum" açıklamasını yapmıştı. 2004 yılında evlendiği meslektaşı Cem Özer’den 6 yıl sonra boşanan Nurgül Yeşilçay, Kocabay ile yeniden nikah masasına oturması bekleniyor.

        7

        ŞARKILI TEKLİF

        Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde sevgilisinden aldığı evlenme teklifini anlatmıştı. Yeşilçay, "Bir sabah evdeyiz, benim için yaptığı müzik listesini açtı. Dinliyoruz, gayet normal rutinlerimize devam ediyoruz, sabah kahvesi falan... Bir şarkı çıktı birden. Aaa! Onun sesi! Bana özel şarkı bestelemiş! Şarkı şöyle, sıkı durun! ‘Benimle evlenmen lazım. Ömür boyu ayaklarını ben ısıtırım. Soğanları ben doğrarım. Seni hiç ağlatmam, hep güldürürüm. Sımsıkı sarılırım. Benimle evlenmen lazım...’ Çok romantikti bir andı. Aşkım benim" ifadelerini kullanmıştı.

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ