Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'da düzenlenen sörf festivalinde sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı.

        Büyükşehir Belediyesince deniz sporlarını geliştirmek amacıyla adrenalin seviyesi yüksek spor türleri arasında yer alan sörf sporu için festival organize edildi.

        Altınordu ilçesindeki Akyazı Sahili'nde gerçekleşen festivale 18 Yaş Altı ve Yetişkin Kadın-Erkek Açık Kategorisi olmak üzere 22 sporcu katıldı.

        Sporcular, Karadeniz'in hırçın dalgalarında mücadele etti. Festivalde 18 Yaş Altı Kadın-Erkek Kategorisinde Akıl Köse birinci, Azra Arslan ikinci, Alya Eliaçık üçüncü oldu. Yetişkin Kadın-Erkek Açık Kategorisinde ise Akıl Köse birinci, Evren Saygın ikinci, İrem Aydın üçüncülüğü elde etti.

        Yarışmaların ardından dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

        Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, gazetecilere, sporcuları tebrik ederek, "Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızın ufkunun açıklığı son yıllarda bizlere denizi kullanmayı öğretti. Ben inanıyorum ki bugün az sporcuyla yaptığımız sörf festivalimiz çok kısa sürede buraya sığmayacak bir sporcu ve izleyici kalabalığıyla devam edecektir. Ordu bu anlamda uluslararası yarışlara ev sahipliği yapacak bir il olacaktır." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler