Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Quaresma yerine Lens veya Caner Erkin - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş’ta Ricardo Quaresma’nın yerine iki isim forma bekliyor. Teknik direktör Şenol Güneş, Trabzonspor deplasmanında cezalı Quaresma’nın yokluğunda Caner veya Lens’i sahaya sürecek.

        Bir hafta içinde önce lig, sonra da kupada Fenerbahçe’yi ağırlayan Beşiktaş, Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Siyah-beyazlılarda cezalı Ricardo Quaresma karşılaşmada forma giyemeyecek.

        Ntvspor'un haberine göre, Portekizli oyuncunun yerine iki alternatif üzerinde duran teknik direktör Şenol Güneş, kararını henüz veremedi. Güneş’in aklındaki ilk isim Jeramain Lens... Hücum hattının solunda Hollandalı futbolcuya forma şansı vermesi ihitimali olan deneyimli çalıştırıcı, Caner Erkin’i de sahaya sürebilir.

        REKLAM

        Lens’in bir türlü ritmini yakalayamaması ve son oynanan Fenerbahçe derbisindeki olumsuz performansı Güneş’i düşündürüyor. Mental açıdan da iyi durumda olmayan Lens, maça yedek başlayabilir.

        Bu durumda hücum hattının sol kanadında Caner’i sahaya sürecek olan tecrübeli teknik adam, sağ kanadı Babel’e emanet edecek.

        PEPE BELİRSİZLİĞİ

        Beşiktaş’ta bir diğer belirsizlik Pepe konusunda yaşanıyor. Fenerbahçe derbisinde sakatlanan ve oyundan çıkan Portekizli stoperin durumu maç günü netlik kazanacak. 35 yaşındaki futbolcunun hazır olmaması durumunda siyah beyazlılarda stoper hattı Medel ve Tosic’ten oluşacak.

        Şenol Güneş sarı kart sınırındaki Oğuzhan, Adriano, Medel ve Caner’i de özel olarak uyardı. Trabzonspor karşılaşması sonrası Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir ile oynanacak maçları hatırlatan Şenol Güneş, futbolcularından kart konusunda dikkatli olmalarını istedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ