Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI 15 Kasım 2022: Total ve AB dünün reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu?
        1

        Reyting sonuçları, Total ve AB sıralaması her gün açıklanıyor. Dün akşam Show Tv'de Baba, Atv'de Ben Bu Cihana Sığmazam, Star Tv'de Gecenin Ucunda, Kanal D'de Üç Kız Kardeş ve Tv'de Tuzak yapımları seyircisiyle buluştu. Dizi, film ve programlar reyting sıralamasında üst sırada yer almak için mücadele verdi. İşte, 15 Kasım 2022 Salı dünün reyting sonuçları hakkında merak edilenler...

        2

        15 KASIM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI!

        15 Kasım Salı günü ekrana gelen yapımların reyting sonuçları açıklandı. Total'de birinci sırada Ben Bu Cihana Sığmazam, ikinci sırada Üç Kız Kardeş, üçüncü sırada Esra Erol'da yer aldı.

        AB Grubunda birinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, ikinci sırada Yürek Çıkmazı, üçüncü sırada Ben Bu Cihana Sığmazam yer aldı.

        3

        GEÇEN HAFTANIN REYTİNG SIRALAMASI

        8 Kasım 2022 Salı günü reyting sonuçlarına göre; Total'de birinci sırada Ben Bu Cihana Sığmazam, ikinci sırada Üç Kız Kardeş, üçüncü sırada Esra Erol'da yer aldı.

        AB Grubunda birinci sırada Üç Kız Kardeş, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Yürek Çıkmazı yer aldı.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ