Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 28 KASIM 2022 Dünün reyting sonuçları ile hangi yapım birinci oldu?
        1

        Reyting sonuçları ile birinci olan yapım, bir önceki günün reyting sıralamsına göre belli oluyor. 28 Kasım Pazartesi akşamı Yasak Elma, Bir Küçük Gün Işığı dizileri ve MasterChef Türkiye yarışma programı reyting sıralamasında birinci olmak için yarıştı. İşte, 28 Kasım Pazartesi Total, AB ve ABC dünün reyting sonuçları...

        2

        DÜNÜN REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLAND!

        28 Kasım Pazartesi akşamı ekrana gelen yapımların reyting sonuçları açıklandı.

        28 Kasım Pazartesi reyting sonuçlarına göre; Total'de birinci sırada Portekiz Uruguay Dünya Kupası karşılaşması, ikinci sırada Esra Erol'da, üçüncü sırada Bir Küçük Gün Işığı yer aldı.

        AB Grubunda birinci sırada Portekiz Uruguay Dünya Kupası karşılaşması, ikinci sırada Brezilya İsviçre Dünya Kupası karşılaşması, üçüncü sırada MasterChef Türkiye yer aldı.

        20+ABC1 izleyici grubunda ise birinci sırada Portekiz Uruguay Dünya Kupası karşılaşması, ikinci sırada Brezilya İsviçre Dünya Kupası karşılaşması, üçüncü sırada Bir Küçük Gün Işığı yer aldı.

        3

        GEÇTİĞİMİZ HAFTA REYTİNG SONUÇLARI NASILDI?

        21 Kasım 2022 Pazartesi günü yayınlanan programların reyting sonuçlarına göre;

        Total'de birinci sırada Yasak Elma, ikinci sırada Esra Erol'da, üçüncü sırada Alparslan Büyük Selçuklu yer aldı.

        AB Grubunda birinci sırada Alparslan Büyük Selçuklu, ikinci sırada Senegal Hollanda FİFA 2022 Dünya Kupası karşılaşması, üçüncü sırada Yasak Elma yer aldı.

        20+ABC1 izleyici grubunda ise birinci sırada Alparslan Büyük Selçuklu, ikinci sırada Senegal Hollanda FİFA 2022 Dünya Kupası karşılaşması, üçüncü sırada Yasak Elma yer aldı.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ