Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rus YouTuber'lar Prens Harry'i böyle kandırdı - Haberler
        1

        31 Mart'ta tamamen görevlerini bırakacak olan Meghan Markle ve Prens Harry, pazartesi günü son etkinlikleri olan Commonwealth Day'e katılmıştı...

        2

        Prens Harry ve Meghan Markle ile ilgili haberler gündemde kalmaya devam ediyor. Daily Mail'in haberine göre Sussex Dükü'nün Rus YouTuber'lar tarafından kandırıldığı ortaya çıktı...

        3

        Rus YouTuber'lar Alexei Stolyarov ve Vladimir Kuznetsov, Prens Harry ile telefon görüşmesi yaparak kendilerini aktivist Greta Thunberg ile babası olarak tanıttı. Ardından Prens'in sözlerini kaydetti.

        4

        Daha önce ünlü müzisyen Elton John ve ABD'li politikacı Bernie Sanders'ı kandıran Vovan ile Lexus isimli YouTuber'ların Prens Harry ile yılbaşında ve 22 Ocak'ta iki görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü.

        5

        35 yaşındaki Harry'nin Kanada'nın Vancouver şehrinde bulunduğu sırada gerçekleştirilen telefon görüşmesinde Dük, oğlunu korumak için Kraliyet'ten geri çekildiğini ifade etti.

        6

        "Ailemin çoğunluğundan tamamen farklıyız diyen" Sussex Dükü, aileden ayrılmanın kendisi için çok zor olduğunu anlattı ve ekledi:

        "Ama bazen doğru karar, kolay verilemeyebiliyor."

        7

        Harry, Kanada'daki yeni yaşamlarının Kraliyet'e hizmet etmekten 'çok daha iyi' olduğunu samimi bir şekilde itiraf etti.

        8

        Meghan hakkında yöneltilen soru için "Prens veya prensesle evlenmenin her şeyden ibaret değil" cümlesini kullandı.

        9

        Dünyanın 'bazı hasta insanlar' tarafından yönetildiğini söyleyen Prens Harry, sık sık uçtuğuna dair yöneltilen eleştirileri ise kabul etmedi.

        10

        KRALİYET GÖREVLERİNİ BIRAKACAKLARINI SÖYLEMİŞLERDİ

        Harry ve Meghan çifti, ocakta yaptıkları açıklamayla, Kraliyet unvanlarını ve görevlerini bırakacaklarını, mali olarak bağımsız olmak istediklerini ve zamanlarının bir kısmını Kanada'da bir kısmını da İngiltere'de geçireceklerini duyurmuştu.

        11

        İngiltere Kraliçesi II.Elizabeth’in de çiftin bu kararını onaylamasının ardından Kanada’nın British Columbia eyaletine yerleşen Harry ve Megan Markle, bundan böyle ihtiyaçları için kamu kaynaklarını kullanmayacaklarını açıklamışlardı.

        12