Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Genel Sağlık Nakil "Yüzümde sivilceler çıktı"

        AHT muhabiri Soner Özcan'ın haberi

        Türkiye'nin 4'üncü yüz nakillisi Çolak, üniversite kampusunda dolaşıp öğrencilerle sohbet etti. Beşiktaş Kongre Üyesi Ragıp Gocay'ın hediye ettiği ve Beşiktaşlı futbolcuların imzalarının bulunduğu formayla poz veren Çolak, "Kendimi kartal gibi hissediyorum" dedi.

        Hafta sonuna kadar taburcu edilmesi planlanan Çolak, kampusta dolanıp öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Çolak, "Eskiden bana yaklaşmaktan korkan insanlar şimdi benimle fotoğraf çektirmek istiyor. Bu benim için çok büyük bir mutluluk. Hayatım bir anda değişti. 20 Temmuz'da doğdum ama asıl doğum günüm bundan sonra 15 Mayıs. Çünkü o gün hayat benim için yeniden başladı. Daha önceki hayatımı yaşanmamış sayıyorum. Çünkü geçmişim üzüntü ve gözyaşıyla dolu" dedi.

        4 DEFA TIRAŞ OLDUM

        Kendisini hem fiziki olarak hem de ruhen çok iyi hissettiğini söyleyen Çolak, nakilden sonra 4 defa tıraş olduğunu, aynaya baktıkça kendisini gençleşmiş hissediyorum. Sakallarım bile yeni çıkıyor. Yüzümde sivilceler de var. Zaten minyon tipliyim yeni yüzümle çok daha gençleştim. Bu da bana ayrı bir mutluluk veriyor."

        BABA OLMAK İSTERİM

        Sağlığına tamamen kavuştuktan sonra hayatını yeniden planlayacağını aktaran Çolak, "Zaten çalıştığım bir işim var. Bundan sonra kendime uygun bir eş bulup evlenmek istiyorum. Çocukları çok severim ama yüzümün görüntüsü nedeniyle bugüne kadar hiçbir çocuğu kucaklayamadım. İnşallah artık yuvamı kurup kendi çocuğumu kucaklarım. Mutlu bir hayat sürmek istiyorum" diye konuştu.

        İKİNCİ ANNEMİN ELİNİ ÖPECEĞİM

        Taburcu olduktan sonra ilk olarak İzmir'e gideceğini anlatan Çolak, "Annem çok özledi. Her gün arayıp ?seni özledim gel' diyor. Hocalarım izin verirse bayramda İzmir'e gideceğim. Annemin elini öptükten sonra ikinci annem olan Fatma Yılmaz'ın elini öpmek için Uşak'a gideceğim. Önceki gün telefonda konuştuk; ?İsteğin zaman buyur gel' dediler. Artık o da benim annem" dedi. Yüzünü taşıdığı 19 yaşındaki Tevfik Yılmaz'ın annesiyle aralarında çok duygusal bir konuşma geçtiğini kaydeden Turan Çolak, kendisine benzettiğini söyledi.

        TURAN'DAN KARTAL POZU

        Beşiktaş Kongre Üyesi Ragıp Gocay'ın hediye ettiği ve üzerinde Beşiktaşlı futbolcuların imzalarının bulunduğu formayı giyerek poz veren Çolak, "Koyu bir Beşiktaş taraftarıyım. Bunu duyan Ragıp Gocay imzalı forma gönderdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bir gün İnönü Stadyumuna gidip bir derbi izleme şansı da bulurum" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ