Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Samsun Seçim Sonuçları 2023: Samsun Cumhurbaşkanlığı Genel Seçim Sonucu ile Kim Önde, Partilerin Milletvekili Oy Oranları Nasıl Açıklandı?
        1

        Türkiye, bugün Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullandı. Ülkenin her ilinde olduğu gibi Samsun'da da vatandaşlar oylarını kullanabilmek için günün erken saatlerinde ikametgahlarına göre belirlenen okullarda oy kullanmaya gitti. Sandıklar saat 17.00'da kapandı. İşte, 14 Mayıs günü en çok araştırılan Samsun'da Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçim sonuçlarında canlı son durum...

        2

        SAMSUN SEÇİM SONUÇLARI 2023

        Samsun Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi Sonuçları, Haberturk.com'da takip edilebiliyor. YSK başkanının açıklamasına göre 18.30'da yayın yasağı kaldırıldı. Habertürk Samsun Seçim Sonucu sayfası ile Cumhurbaşkanlığı ve partilerin oy oranlarını güncel ve anlık olarak takip edebilirsiniz.

        SAMSUN'DA KİM, HANGİ PARTİ ÖNDE?

        15 Mayıs Pazartesi saat 09.00'da Anadolu Ajansı'nın geçtiği verilere göre Cumhurbaşkanı seçiminde sandıkların yüzde 99,20'sı açıldı. Hali hazırda adaylardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranı yüzde 49,39 ; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranı ise yüzde 44,97 oy olarak kaydedildi.

        Samsun'da ise açılan sandık 100,0; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranı yüzde 62,00 ; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranı ise yüzde 31,48 oy olarak kaydedildi.


        SAMSUN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        İLÇE İLÇE SAMSUN SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        SAMSUN SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        YSK, saat 18.30 itibarı ile yayın yasağının kaldırıldığını açıkladı. 2023 Seçim sonuçlarını, Habertürk'ün seçim sonuçları sayfasından öğrenebilirsiniz.

        14 MAYIS 2023 SAMSUN MİLLETVEKİLİ SEÇİM SONUÇLARI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        14 MAYIS 2023 SAMSUN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ