Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Seda Sayan: Konuşma yasağım devam ediyor! - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Seda Sayan, önceki gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Bir restoranda yemek yedikten sonra mağazaları gezen Sayan, gazetecilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

        2

        "ÜZERLERİNE TİTRİYORUM"

        "Birkaç eksik bir şeyler var, onları alacağım." diyen ünlü şarkıcı, "Sahneler ve canlı yayın devam ediyor. Sanatçılarım var. Biliyorsunuz Safiye Soyman, Esra Sönmez ve Çağlar Ökten, bu üç isme single çıkartıyorum. Üçü de Sezai Aksu şarkısı seslendirecek." ifadelerini kullandı.

        Basın mensuplarının, "Yeni yetenekler sizi zorluyor mu?" sorusunu cevaplayan Seda Sayan, "Hepsi sözümü dinliyor. Ben de onların üzerlerine titriyorum." açıklamasını yaptı.

        3

        "ÇOK BEĞENDİM"

        Tarkan'ın Türkiye'nin gündemine oturan yeni şarkısı "Geççek" ile ilgili konuşan Sayan, "Tarkan'ı seviyoruz, şarkısını da çok beğendim." dedi.

        4

        "HERKES YAPIYOR AMA KABUL ETMİYOR"

        Muhabirlerin, "Sosyal medyada paylaştığınız fotoğraflar çok konuşuluyor." sözlerinin üzerine Seda Sayan, "Evet, photoshop kullanmayı seviyorum. Güzel oluyor. Kendimi iyi hissediyorum. Herkes yapsın. Yapıyor da herkes zaten ama bir çoğu da kabul etmiyor." şeklinde konuştu.

        5

        "34 BEDENİM"

        Sözlerine devam eden ünlü isim, "Çok kilo verdim. Spora devam! Pilates de yapıyorum. Diyet yemeklerimi yiyorum. Yemeklerim dışarıdan geliyor. Kalori hesaplanarak geliyor. 34 bedenim." açıklamasını yaptı.

        6

        "HER ŞEYİMİ KENDİM ALIYORUM"

        Sayan, parmağındaki pırlanta yüzükleri soran muhabirlere, "Onlar hep vardı. Günlük hayatımda kullandığım şeyler, büyütmeyin. Her şeyimi kendim alıyorum. Allahı'ma bin şükürler olsun!" diyerek, gülümsedi.

        7

        "AŞKA KALBİMİ KAPATMADIM"

        Gazetecilerin, "Aşka kalbiniz kapalı mı?" sorusunu yanıtlayan Seda Sayan, "Hiçte bile, kim diyor kim!" şeklinde espri yaptı. Sayan, ardından, "2022'den beklentim bu savaşların bitmesi... Bitsin de önümüze bakalım." dedi.

        8

        "KONUŞMA YASAĞIMI OĞULCAN'A SORUN"

        Ayrıca oyuncu Miray Daner ile aşk yaşayan oğlu Oğulcan Engin ile ilgili sorulara, "Konuşma yasağım devam ediyor. Yasağın ne zaman biteceğini Oğulcan'a sorun. 'Anneni konuşturamıyoruz. Yazık, kadın çok kıvranıyor.' deyin." cevabını vererek, güldürdü.

        9

        "BU KONUDA KONUŞAMIYORUM!" DEMİŞTİ

        4 ay önce görüntülenen Seda Sayan'a, "Oğulcan Bey, oyuncu Miray Daner ile yeni bir aşka yelken açtı. Bir anne olarak siz neler söylemek istersiniz?" sorusu yöneltilmişti.

        Neşeli halleriyle dikkat çeken ünlü isim, "Benim konuşma yasağım var, bu konuda konuşamıyorum. Yasağım kalkmadı. Oğulcan'a sorun, yasaklıyım." şeklinde konuşmuştu.

        10

        GÖNLÜNÜ OĞULCAN'A KAPTIRDI

        Öte yandan yaklaşık 4 ay önce oyuncu Miray Daner'in, gönlünü şarkıcı Seda Sayan'ın futbol yorumcusu Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin'e kaptırdığı ortaya çıkmıştı. İlişkilerini sosyal medyaya da taşıyan çiftin birlikteliği tam gaz devam ediyor.

        11

        EL ELE!

        İkili, daha önce Bebek'te el ele objektiflere takılmıştı. Gazetecileri görünce kısa süreli şaşkınlık yaşayan ikiliden Miray Daner, "İlişkiniz nasıl gidiyor?" sorusunu, "Güzel..." şeklinde cevaplarken, Oğulcan Engin ise koşar adımlarla aracına yönelmişti.

        12

        İLK POZ

        İlişkilerini gözlerden uzak tutmaya çalışan ikili, kural da bozmuştu. Bir mekanda birlikte vakit geçiren aşıklar, objektiflere poz vermişti. Ünlü oyuncu, sevgilisiyle yer aldığı fotoğrafı 1,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından gözler önüne sermişti. Daner'in gönderisine kalp emojisi eklemesi dikkatlerden kaçmazken, ikilinin bir hayli keyifli olduğu da görülmüştü.

        13

        AİLEYE GİRDİ

        Miray Daner, yeni yıla sevgilisinin ailesiyle birlikte girmişti. Kutlama yemeğinde Miray Daner ile birlikte objektif karşısına geçen Oğulcan Engin, o anları da Instagram'dan yayınlamayı ihmal etmemişti.

        14

        "EVLİLİK YOK!"

        Sevgilisi Oğulcan Engin ile nikah masasına oturacakları da konuşulan ünlü oyuncu, "Öyle bir şey yok. 'Yazın evlilik' haberleri yalan." diyerek, söylentilerin doğru olmadığını ifade etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ