Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Selin Şekerci'den annesine: Ben büyüdükçe sen gençleşiyorsun - Magazin haberleri

        Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Selin Şekerci, yaklaşık 4 ay önce babasını kaybettiğini sosyal medyadan, "Hoşça kal baba!" sözleriyle duyurmuştu. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz akşamannesinin doğum gününde duygusal bir paylaşım yaptı.

        "BEN BÜYÜDÜKÇE SEN GENÇLEŞİYORSUN"

        Şekerci, Instagram'dan çocukken annesiyle beraberaynı karede bulunduklarıfotoğrafları arka arkaya sıralayarak şu sözleri ekledi:

        İyi ki doğdun anneciğim. En iyi arkadaşım... Ben büyüdükçe sen gençleşiyorsun. Neredeyse aynı yaştayız artık. Teşekkürlerim bitmez sana, sen biliyorsun. Seni çok seviyorum. Allah seni başımızdan eksik etmesin.

        REKLAM

        "HOŞÇA KAL BABA!"

        Birkaç ay önce babasını kaybeden Selin Şekerci, bir fotoğraf paylaşarak şu ifadeleri kullanmıştı:

        Hoşça kal baba! Bana kattığın her şey için çok teşekkür ederim. Hepsi için. Dönüp bakınca ne çok şey sayende oldu biliyor musun? Bilmiyorsun. Bil diye; sayende oyuncu oldum, çünkü herkes içimdekini görsün görsün de beni sevsin, sev istedim. Sayende güçlü bir kadın oldum.

        Bütün korkularımla baş edebilmeyi, tüm tokatlara hazırlıklı olmayı, yere düştüğümde yerden kalkmayı nasıl becereceğimi öğrendim. Öfkeyi, yerle bir etmeyi, ettikçe parçalananı ağlayarak izlediğimde öğrendim. Ve sana benzemekten korktuğum için bunlardan nasıl kurtulacağımı öğrendim. Sakinliği öğrendim. Nefretin aslında sevgiyle ne kadar güçlü bir bağı olduğunu öğrendim. Seni ararken her kız çocuğu gibi yanlış kapıları çalıp, eşiklerden geçip, o hanelerdeki birkaç iyi adamdan aşkın aslında ne 'olmadığını' öğrendim. Ne olduğunu hala öğrenemedim ama... Ele, avuca sığamadım çünkü, dokunmaya çekinip, gururdan kaçtığımdan...

        Çünkü çünküsünü sen daha iyi biliyorsun. O iki parmağında tuttuğun sigaradan arta kalan başparmağını çenene dayayıp gözlerini kısışını, o yakışıklı ama mağrur bakışını hiç unutmadım, unutmayacağım. Bugün sana ilk defa gerçekten hoş çakal dedim. Gözlerini elimle kapadığımda, son suyunu sonsuzluğa uyuyan bedenine döktüğümde, toprağını attığımda seninle gerçekten vedalaşmayı öğrendim. Yıllardır yaptığımı sandığımı ama asla yapamadığımı.. Ve en önemlisi seni affetmeyi öğrendim. Huzurla uyu. Kontes Kızın...

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ