Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serenay Sarıkaya: Çok yoğunum - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Serenay Sarıkaya, ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan ayrıldıktan sonra işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Bir süredir Evirgen ile Yunanistan'ın Mikonos Adası'nda tatil yapan Sarıkaya, İstanbul'a döndü.

        2

        "ÇOK YOĞUNUM"

        Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Sarıkaya, önceki gün Levent'te görüntülendi. Menajeri Ayşe Barın ile toplantı yapan 30 yaşındaki oyuncu, yeni projeleri değerlendirmeye başladı.

        Otomobilinin içerisinde keyifli halleriyle dikkat çeken Sarıkaya, muhabirlerin Mikonos tatili esnasında Yunan müzikleri eşliğinde çıplak ayakla dans ettiği anları hatırlatması üzerine "Çok yoğunum, daha sonra konuşalım." ifadelerini kullandı.

        3

        SERENAY OYNADI, UMUT İZLEDİ

        Serenay Sarıkaya sevgilisi Umut Evirgen ile tatil yaparken bir mekanda elinde tefle dans etmişti. Umut Evirgen ise oturduğu yerden sevgilisini hayranlıkla izlemişti.

        Yunan müzikleri eşliğinde kıvrak hareketlerini sergileyen oyuncuya, mekandaki diğer müşteriler de eşlik etmişti. Çiftin o anları sosyal medyada paylaşılmıştı.

        4

        "DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİR TANEM"

        Umut Evirgen, 1 Temmuz'da da 30. yaşına giren sevgilisinin doğum gününü bu paylaşımla kutlamıştı. Sarıkaya ile çekilen fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaşan Evirgen, gönderisine "Doğum günün kutlu olsun bir tanem..."notunu düşmüştü.

        5

        "İLİŞKİLERİMDE DUYGUSALIM"

        Öte yandan daha önce kalbinin boş olduğunu ifade eden oyuncu, "İlişkilerinde romantik ve duygusal mısın, yoksa aklın yönetimde midir?" sorusuna yanıt vermişti. Sarıkaya, "Fazlasıyla duygusalım maalesef. Hiç öyle plancı programcı değilim." demişti.

        6

        "HAYATIMA BİRİNİN GİRMESİNE HAZIR DEĞİLİM" DEMİŞTİ

        "O anda içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum." ifadelerini kullanan oyuncu, "Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim." şeklinde konuşmuştu.

        7

        Sarıkaya, 2020'de Cem Yılmaz ile birlikteliğini sonlandırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ