Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Şeyma Subaşı'dan Ibiza pozu!
        1

        Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl Silivri Adliyesi'ne giderek evliliklerini yaklaşık 10 dakikada noktalamıştı. Ayrılıktan sonra Subaşı, Guido Senia ile aşk yaşamaya başlamıştı.

        2

        Şeyma Subaşı ile Guido Senia, sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar ve birbirilerine yaptıkları yorumlarla aşklarını gözler önüne sermeye devam ediyor.

        3

        Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Guido Senia'nın yeni yaşını sürpriz bir partiyle kutlayan Subaşı'nın Ibiza tatili sürüyor.

        4

        Subaşı, tatilden kareleri sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor.

        5

        Lila rengi mayosuyla poz veren Subaşı'nın paylaşımı takipçilerinden büyük ilgi gördü. Subaşı'nın paylaşımı kısa sürede 118 binin üzerinde beğeni aldı.

        6

        ŞEYMA SUBAŞI'NIN KİTABINDAN SKANDAL HATA

        Şeyma Subaşı, televizyoncu Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra, “Sadece Şeyma” adlı kitabı piyasaya çıktı. Kitapta anlatılanlar sosyal medyada olay yarattı. Kitabın “Cilt ve Beslenmeye Dair İpuçlarım” başlıklı kısmında yer alan ifadeler ise adeta şok etkisi yarattı.

        7

        “Cilt ve Beslenmeye Dair İpuçlarım” bölümünde “hidrolik asit ve nemlendiriciyi unutma" tavsiyesinde bulunulduğu ortaya çıktı.

        8

        Hyaluronik asit cilt bakımı için kullanılırken, hidroklorik asit ise halk arasında “tuz ruhu” olarak bilinen ev temizliğinde kullanılan zehirli bir asittir. Yani okuyucuya cilt bakımı için "tuz ruhu" önerildi.

        9

        Hidroklorik asitin "hidrolik asit" olarak yanlış yazılması da dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada, cilt bakım ürünlerinde Hyaluronik asit yerine “hidrolik asit” ifadesinin yer almasının çok tehlikeli olabileceği belirtildi.

        10

        "BİR YAZIM HATASIDIR"

        Sosyal medyada tepki çeken bu hata karşısında yayınevi açıklama yaptı. 'Sadece Şeyma' kitabını basan yayınevinden yapılan açıklamada kitaptaki yazım hatasının yeni baskılarda düzeltildiği belirtildi. Yayınevinden yapılan açıklama şöyle:

        11

        'Sadece Şeyma' kitabımızın 132. sayfasında geçen “Hidrolik asit” bir yazım hatasıdır. Böyle bir madde bulunmamaktadır. Yeni baskılarımızda “Hyalüronik asit” olarak düzeltilmektedir. Okurlarımızın bilgisine sunarız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ