Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Sharon Stone aşkı internette de denemiş: Aradığım gibi birini bulamadım - Magazin haberleri
        1

        1992 yapımı 'Temel İçgüdü' filminde canlandırdığı karakterle bir döneme damgasını vuran Sharon Stone, özel hayatıyla ilgili konuştu.

        2

        Sharon Stone, aşkı aradığını ancak henüz beklediği gibi biriyle tanışamadığını dile getirdi.

        3

        "BİR İLİŞKİM OLSAYDI ÇOK MUTLU OLURDUM"

        65 yaşındaki Sharon Stone; "Bir ilişkim olsaydı kesinlikle çok mutlu olurdum. Zamanımın çoğunu sadece resim yaparak geçiriyorum, adam muhtemelen ahşaptan fırlayacak. Ancak bu pekala da gerçekleşebilir" şeklinde konuştu.

        4

        YENİ BİRİYLE TANIŞMAK İÇİN İNTERNETE DE BAŞVURDU

        Yeni birileriyle tanışmak için internette arkadaşlık sitelerinde arayışlarda bulunduğunu açıklayan Sharon Stone, karışık sonuçlar elde ettiğini, hüküm giymiş bir suçlu ve eroin bağımlısı biriyle temasa geçtiğini ama sonradan onunla tanışmaktan vazgeçtiğini dile getirdi.

        5

        Anlamlı bir ilişki ve birine bağlanmayı aradığını belirten Sharon Stone; "İnternete tanıştığım birileriyle sevişmek istemedim. Biriyle birlikte olmak çok kolaydır. İnternete girmene gerek yok, kahve içerken de birileriyle tanışabilirsin. Zor değil" dedi.

        Sharon Stone ayrıca çevrim içi randevulaşma konusunda bir miktar başarı elde ettiğini ve şahsen hiç tanışmamış olmalarına rağmen Covid-19 salgını sırasında iki adamla konuştuğunu da ekledi.

        6

        "TERAPİST GİBİYDİM"

        Sharon Stone bu deneyimleri hakkında; "Neredeyse bir terapist gibiydim. Birine karısı boşanmak istediğini söylemişti ve iki küçük çocukları vardı. Bunu hazmetmek için çabalıyordu. Diğeri de kız arkadaşından ayrılmıştı. Sevgilisi hamile kalmıştı ve evlenmek yerine kürtaj yaptırmıştı. O da kıza hâlâ çok aşıktı ve ben de bu konuda ona yardımcı oldum. Gerçekten ikimiz için de çok rahatlatıcıydı. Bunu nasıl açıklayacağımı bilmiyorum" şeklinde konuştu.

        Fotoğraflar: Avalon, AP

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ