Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas İl Emniyet Müdürlüğü, sürücüleri sosyal medya üzerinden sisli havaya ve yolda meydana gelebilecek buzlanmaya karşı uyardı.

        Sivas’ın bazı bölgelerinde sis etkisini hissettiriyor. İl Emniyet Müdürlüğü de sürücüleri sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla sürücüleri sisli havaya ve yolda meydana gelebilecek buzlanmaya karşı uyardı.

        Sivas İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya paylaşımında, “Sivas İlimizdeki Karayollarını kullanan, Sürücülerin Dikkatine YıldızeliTokat karayolu, D850/04 kesimi 0002 km arası (Çamlıbel Geçidi), GürünPınarbaşı karayolu, D300/20 kesimi 0010 km arası (Ziyaret Geçidi), GürünPınarbaşı karayolu, D300/20 kesimi 3542 km arası (Mazıkıran Geçidi), ŞarkışlaGemerek karayolu, D260/12 kesimi 0030 km arası. Belirtilen karayolu kesimlerinde havanın sisli olması nedeniyle görüş mesafesi bazı kesimlerde 20 metreye kadar düşmekte ve yol zemini de yer yer buzlu olup yol trafiğe açıktır. Sürücülerin anılan kesimlerde yavaş ve dikkatli seyretmeleri, ani ve sert hareketlerden kaçınmaları, sis farlarını ihtiyaç duyulan kesimlerde kullanmaları, öndeki aracı takip mesafesini, emniyetli şekilde durabilecekleri açıklıkta tutmaları, şerit ihlali yapmamaları rica olunur “ ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler