Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sohbet için kuaföre gitmişti! Kanlı saldırının kurbanı oldu! - Haberler | Son dakika haberleri

        Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Mahallesi'nde restoranda garson olarak çalışan Şahin P., iş yerinin karşısındaki kuaförün işletmecisi Veli B. ile dün akşam saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle tartıştı.

        Şahin P., bugün saat 12.00 sıralarında kuaföre gelip, Veli B. ile yine tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Şahin P., tabanca ile kuaför salonuna ateş etti. Kuaför Veli B. ile iş yerindeki Hindistan asıllı Kenan Barış (49) yaralandı.

        İhbar üzerine olay yerine gelen polis Şahin P.'yi gözaltına aldı. Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerinin ardından Veli B.'yi Serik Devlet Hastanesi'ne, Kenan Barış'ı ise ilçede özel hastaneye götürdü. Kenan Barış, hastanede yaşamını yitirdi.

        Kenan Barış'ın cenazesi otopsisi için morga götürüldü. Ayağından yaralanan Veli B.'nin tedavisi ise sürüyor.

        Kenan Barış
        Kenan Barış

        Kuaförün yakınındaki restoranda garsonluk yapan Kenan Barış'ın, Veli B. ile sohbet ettiği sırada Şahin P.'nin elinde tabancayı görüp kaçmaya çalıştığı sırada kurşunların hedefi olduğu öğrenildi.

        Şahin P.'nin kuaföre gelip bağırması, sonrasında tabancayla ateş ettiği anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ