CHP lideri Kılıçdaroğlu: Bir parti başka bir partinin içişlerine karışmamalı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Adaylık konusunda kararı 6'lı masa verecek. Onların iradeleri dışında bir şey söylemem. 6 lider 'Aday sizsiniz' derse elbette adayım" ifadelerini kullandı. CHP lideri Akşener ile İmamoğlu'nun kucaklaştığı görüntüleri de yorumladı
ABONE OLCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığı iddiası için "Bir parti başka bir partinin içişlerine karışmamalı" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İmamoğlu kararı sonrasında merak edilen soruları yanıtladı.CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu,aralarında Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Sibel Demirci Erdem'in de bulunduğu televizyon temsilcileriyle bir araya geldi. CHP lideri adaylık sinyali verirken, Akşener ve İmamoğlu’nun kucaklaştığı görüntüleri de ilk kez yorumladı.