Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Son dakika haberi: Bahçeli: Erzurum'daki tuzağı Dadaşlar bozdu

        MHP lideri Devlet Bahçeli, Trabzon'da seçmenle buluştu. MHP Genel Başkanı Bahçeli özetle şunları söyledi:

        "Trabzon kemençenin coşkusu, horonun ruhudur. Trabzon demek pes etmeyen vicdan demektir. Trabzon'a bakınca 'Bize her yer Trabzon' diyen vatan evlatlarının sesi duyulur. Trabzon denilince 15 yaşındaki kahraman yavrumuz Eren Bülbül'ün yüzü görünür.

        "Birlikte her türlü zorluğu aşacağız. Bizi birbirimizden ayırmak için provokasyon yapanlara sonuna kadar kapalıyız. Etnik ve mezhep ayrılıkçılığı yapanlara hep karşı çıkacağız. Biz horon kadar Karadeniz, zeybek kadar Ege'yiz. Hep beraber ülkemin tüm güzelliklerini kucaklayan büyük bir aileyiz.

        REKLAM

        "MİLLİ İRADE KUTUPLAŞMAYI REDDEDECEKTİR"

        Devlet ve milletiyle hep birlikte Türkiye'yiz. Diyorum ki 14 Mayıs 2013 tarihinde aziz milletim sıra sende. Milli irade, kutuplaşmayı reddedecektir. Muhalefet partilerine demokratik hesap mutlaka sorulacaktır. Kavga, kriz arayanlara acıklı derslerini vermek için aziz milletim sıra sende. Tam 4 gün sonra sıra da söz de, yetki de alayınızda.

        Türkiye'nin zillete mahkum olmasını hayal edenlerin, Türkiye'nin önünün kesilmesini hayal edenlerin gözü Türkiye üzerinde olacaktır. Peki siz de 14 Mayıs'a hazır mısınız? 14 Mayıs'ta sandığa koşa koşa gidecek misiniz? Bir oyunuzu Milliyetçi Hareket Partisi'ne bir oyunuzu da Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verecek misiniz? Milletvekili adaylarımızı Meclis'e gönderecek miyiz?

        "GELECEK SİZLERİN ELİNDE"

        1461'den beri Türk yurdu olan Trabzon'un her taşı yakuttur. Özü de sözü de bir olan Trabzonlu kardeşim gelecek sizin elinizde. 14 Mayıs'ta Türkiye'nin 100'üncü yılına ilk adımı atmak sizlerin iradesinde. Anayasa'nın 2. Maddesinde ifade edildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti laik, demokratik bir hukuk devletidir. Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir.

        Türk demokrasisi rüştünü defalarca ispat etmiştir. Bu anlamda birçok batı ülkesinin ilerisinde de olduğumuz bir gerçektir. Türkiye'nin demokrasi hayatına ilkesiz dayatmalarda bulunmaktadırlar. Avrupa ve ABD'de çıkan dergi ve gazeteler algı operasyonu yapıyor. Bu dergi ve gazetelerde 14 Mayıs seçimlerine dış müdahale çağrısında bulunuyor.

        REKLAM

        "KİMSE MİLLETİMİZİN İRADESİNE ZİNCİR VURAMAZ"

        Batı zillet ittifakından yana tavrını koymuştur. Bu bir defa gayri ahlakidir, hiç kimse milletimizin iradesine zincir vuramaz. İktidarın ruhsatı ne ABD'den ne İngiltere'den ne Fransa'dan alınacaktır. Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanını 'Gitmeli' diye hedef alan bir dergi yırtılıp çöpe atılmalıdır. Türkiye, sömürge artığı bir ülke değildir.

        14 Mayıs'ta devrilmeleri kaçınılmaz bir siyaset olacaktır. İç barış ve huzur ortamımızı bozmak için maşalar devrede, alçaklar sahnededir. Erzurum'da yaşanan olaylar bayağı bir provokasyondur. İBB Başkanının meydan meydan dolaşıp fitne saçması, görevini ihmal etmesi sakıncalıdır, yanlış üzerine yanlıştır. Esnaf ziyareti bahanesiyle korsan gösteri yapıp taşıdığı provokatörlerle ortalığı karıştıran Ekrem İmamoğlu Trabzon'un yüz karasıdır.

        "ERZURUM'DAKİ TUZAĞI DADAŞLAR BOZDU"

        Erzurum'da kurulan tuzak Dadaşların tavrıyla bozulmuştur. İstanbul'da 1.7 milyon kişi toplanıp miting düzenlenirken bu olay yaşanmıştır. İmralı canisinin ev hapsine alınması konuşulmaktadır. Bir terörist için hak arayanlar, Eren Bülbül yavrumuzun hesabını verecekler. 22 yaşında şehit edilen Aybüke öğretmenimizin, 11 aylık Bedirhan bebekle annesinin sorulacak hesabını söylesinler.

        REKLAM

        İBB Başkanı gelsin de Eren Bülbül için adalet istesin. Kılıçdaroğlu mertse yiğitse, şehitlerimizin hakkını gazilerimizin hakkını versin. Al bayrağı, aziz vatanı, Cumhur ittifakının şerefini koruyacak mısınız? Trabzonlu kardeşlerim 14 Mayıs'ta yaşanacak Cumhur ittifakı zaferinin habercisidir. Türkiye üzerinde hesap yapanların, zalimlerin defterini dürecek misiniz. Evet dediğinize göre o zaman sıra sizde. Trabzon'un vatan ve millet sevdasının ne kadar yüksek olduğunu göstermek için sıra hepinizde.

        "KILIÇDAROĞLU MUTFAKTAN ÇIKMASIN"

        Kılıçdaroğlu'nun uzun bir istirahat için evine gitmesinde fayda vardır. Mutfaktan da çıkmasın. Kılıçdaroğlu Türkiye'yi yönetemez, bu aziz milletin geleceği Millet ittifakına verilemez. Ayaklarımızın üzerinde onurlu bir şekilde durduğumuzu tüm aleme göstereceğiz. Sürmeli'de gemi imalatının arzulanan seviyeye çıkması için elimizden geleni yapacağız.

        Yüksek potansiyeli olan hazır giyim, mobilya gibi sektörlerin gelişmesi için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Türkiye'nin başarılarına yenilerini ekleyeceğiz. Mandacılara, rantçılara, komünistlere, makam ve mevki paylaşanlardan başka bir şey bilmeyenlere fırsat vermek felakete davetiye çıkarmaktır. Güçlendirilmiş parlamenter sistemi de tarih çöplüğüne atmak için 14 Mayıs bir fırsat olacaktır. Cumhur ittifakı Türkiye'nin umududur. Millet ittifakı münasebetsizlerin ittifakıdır. Bu ittifakın yolu, Türkiye düşmanlarının yoludur.

        "CUMHUR, TÜRKİYE'NİN YÜKSELİŞ İTTİFAKIDIR"

        Cumhur ittifakı, Türkiye'nin yükseliş ittifakıdır. İnanıyorum ki Trabzon zillete yenilmeyecektir. TBMM'de sizlerin yüzlerini kara çıkarmadık, hiçbir vaadimizi unutmadık. MHP'ye öyle bir destek verin ki, öyle bir sahip çıkın ki, gelecek nesillerimize huzur ve kardeşlik içinde yaşanacak bir ülkeyi miras bırakalım. Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy veriyor musunuz? Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı açık farkla seçiyor muyuz?

        Anadolu'nun yiğit evladını cumhurbaşkanı yapacak mısınız? Bu evetleriniz, 14 Mayıs'ın zafer müjdesidir."

        DEVLET BAHÇELİ GİRESUN 'DA

        MHP lideri Devlet Bahçeli, Giresun'da vatandaşa seslendi.

        Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:

        6 Mayıs 2023'te Yalova'da demiştim ki, 'Afrin'i geri alacaklarını söylüyorlar, bu hainler alsa alsa ağırlaştırılmış müebbet alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar'. Afrin'i geri almaktan bahsedenler PKK'lılar, HDP ve Yeşil Sol Parti'deki hainlerdir.

        Buradan Afrin'i terörden arındıran kahraman güvenlik güçlerini selamlıyorum. 'Afrin'i alacağız' diyenlerin sonu hüsrandır. PKK'ya yönelik haklı ve meşru açıklamalarımızı çarpıtıp, teröristlere avukatlık yapan İYİ Parti başkanını milletimize ve Giresunlular'a havale ediyorum. Küresel medyanın yaygınlaşan saldırıları, sosyal medya cellatlarının yoğunlaşan belaltı vuruşları, montaj ve dublajcı alçakların tekrar devreye girmesi tesadüf değildir.

        Kavga ve karışıklık çıkarmak için millet düşmanları sürekli faaliyet içindedir. Hepsini görüyoruz, takip ediyoruz, hepsinin notunu tek tek alıyoruz. Oyuna gelmeyeceğiz. Demokrasi katillerine ortam açamayız. Dış bağlantılı provokasyonlara bunların yerli figüranlarına uyanık olmak zorundayız.

        Türkiye'mizin yanındayız, milletimizin gönlündeyiz. Hiç kimse devletimizi zaaf içinde gösteremez. Provokatörler kendi kazdıkları çukura düşmüştür. Kavgada hayır yoktur, kutuplaşmanın sonu yoktur. Türkiye'yi karanlığa çekmeye hiçbir mihrakın gücü yetmeyecektir.

        Devlet ve milletiyle hep birlikte ve herşeyden önce Türkiye. Diyorum ki, yeni Türkiye, yeni hayat hep birlikte kurarız.

        Diyorum ki milli birlik ve kardeşlikle hep birlikte yaşarız. Bugüne istikrar, yarına huzur diyorsak hep birlikte başarırız. Engelleri, zorlukları hep birlikte aşarız. Devletin gücü milletin ferasetiyle hep birlikte yaparız.

        Soruyorum sizlere; bizimle yeni bir mücadeleye, Türk ve Türkiye Yüzyılı'nın ufkuna hep birlikte ulaşmaya var mısınız? Sandıklardan Cumhur'un kesin zaferini ilan edecek misiniz? Kavga ve kriz çıkarmak için tetikte bekleyen casuslara, FETÖ'cü adilere, bölücü katillere Giresun'un tavrını ve kararını gösterecek misiniz? MHP'ye oy verecek misiniz? Sandığa gittiğinizde doğru zaman doğru adam Recep Tayyip Erdoğan diyecek misiniz?

        Birlikte çok daha güçlüyüz. 14 Mayıs Pazar günü fitneciler, kötüler, şeytani planlar kaybedecek, sipariş anketler kaybedecek, ahlaksızlar kaybedecek, teröristler, ekonomik tetikçiler, küresel komplolar, karanlık senaristler kaybedecek. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, zillet partilerin tamamı Allah'ın izniyle kaybedecek. Buna karşılık Türkiye kazanacak.

        Zalimlerin paravan cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dış politika ve danışmanı milletvekili olan bir çürümüş, iktidar olmaları halinde Suriye'den askerimizi çekeceklerini, Kıbrıslı Türklerin iç işlerine karışmayacağını açıkladı. Utanmadan, sıkılmadan, yüzü kızarmadan söyledi. Kıbrıslı Türklerin iç işlerine karışmamak demek adayı Rumlara teslim etmek demektir.

        Bu zillet CHP'ye oy veren kardeşlerime reva görülemez. Kılıçdaroğlu, 'Ne Batı ne Doğu bu Türk'ün Yolu' başlıklı videosunda yine çuvalladı. Tarihi İpek Yolu'nu canlandıracağını ifade etti. Halbuki Türkiye'den kalkan trenin Çin'e ilk seferini yapması 2 yıl oldu. Bu gafilin Cumhurbaşkanlığı makamına talip olması hakikaten ibretliktir.

        Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Marmaray'la hizmete girmişti. Kılıçdaroğlu yapılan herşeye karşı çıkmıştı. Dev projelere kulp takmıştı, üstelik partimizin dış politika alanında vizyon çalışması olan Türk Kuşağı projesinden intihal yaptığı onu da yanlış yaptığı anlaşılmaktadır. Kılıçdaroğlu'nun liyakatı yoktur. Deprem bölgesini yeniden ayağa kaldıracak planı yoktur.

        Yapılacak konutlardan tek kuruş almayacağını vaad ediyor. Bir arada da herkese traktör vaad ediyordu, aldatma ve yalan olduğu ortaya çıktı mı? Bunlar bugün söyler yarın unutur. Sabah yemin eder akşama çiğner.

        İşbirlikçiler, iradesizler, itibarsızlar, yabancıların güdümüne binbir vaatle giren teslimiyetçi ilkeller her defasında duvara toslamışlardır. Tarih gene tekerrür edecek 14 Mayıs'ta bunların alayı uçurumun dibine boylayacaklardır.

        Türkiye ayağına vurulmuş prangaları söküp atmaya başlamıştır. Çünkü Türkiye önüne dikilmiş bariyerleri yıkmaya başlamıştır. Kaldı ki zillet ittifakının, terör örgütlerinin ve Türkiye düşmanlarının telaş ve tedirginlikleri boşuna değildir. Kızılelma ruhu şahlanmış, Türk birliği ülkesi canlanmış, küresel ve bölgesel konulara müdahil bir Türkiye kudreti hayalden gerçeğe dönüşmüştür.

        Türk milletinden ahlaken ve manen kopmuşlardır. Zillet ittifakı zırtını zalimlere, sırtlanlara, akbabalara dayamıştır. Cumhur İttifakı ise varını yoğunu Türk milletine adamış, sinesinden doğduğu milletiyle tek yürek, tek bilek, tek nefes olmuştur.

        Aziz milletim sıra sende. Giresunlu kardeşlerim sıra, söz, yetki alayınızda. Cumhurbaşkanımızı ve Cumhur İttifakı'nı sözümona devirmek, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini tasfiye etmek maksadıyla zillet ittifakı atın arabaya koşulduğu gibi koşulmuşlardır. Kimin kiminle yürüdüğü dibine kadar bellidir. Dünya çapında hiçbir muhalefet partisi Türkiye'deki muhalefet partileri kadar savruk, sefil ve acınası hallere düşmemiştir.

        İşin can alıcı noktası, bu muhalefetin çok ciddi güvenlik sorununa dönüşmüş olmasıdır. Cumhur İttifakı ile Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden ABD, AB, Londra tefecileri, terör örgütleri, Soros uşakları, Pensilvanya uyduları, emperyalizmin kuklaları, küresel çeteler rahatsızdır.

        Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesi gerektiğini yazanlar alçaktır. İnşallah bunları sadece yıkmakla kalmayacağız, kökünü kurutacağız. PKK, Zillet İttifakına destek veriyor mu? PKK/YPG/FETÖ, DEAŞ, Rum ve Ermeni diasporası AK Parti ile MHP'nin zaafiyetini kolluyorlar mı? Ne yaparlarsa yapsınlar beyhudedir. Makul sondan hiçbirisi kurtulamayacaktırn.

        14 Mayıs'ta sandığa gittiğinizde vatana sahip çıkacak mısınız? Bayrağa sahip çıkacak mısınız? Türkiye'ye sahip çıkacak mısınız? Hakkınıza, haysiyetinize, hukukunuza sahip çıkacak mısınız?

        Birlikte çok daha güzel günlere kavuşacağız. Ülkümüzden de ülkemizden de vazgeçmeyeceğiz. Biz ekonomik kalkınmanın ve sanayinin yanındayız. Cumhuriyet kendi Giresun'un yanındayız.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ