Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi! Tartıştığı postacının kulağını ısırarak kopardı!

        İddiaya göre, kentte bir mahallede posta dağıtan Onur Kızıl, teslimat yapacağı apartmana bahçesindeki köpek nedeniyle giremedi.

        AA'nın haberine göre Kızıl, köpeğin sahiplerinden yardım istedi. Bahçeye gelen köpeğin sahibi S.Ç. ile postacı Kızıl arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda S.Ç, postacı Kızıl'ın kulağını ısırarak kopardı.

        Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Kızıl, ilk müdahalesinin ardından Konya'ya sevk edildi. Şüpheli S.Ç. gözaltına alındı.

        S.Ç.'nin ilk ifadesinde, Onur Kızıl'ın köpeğe tekme atıp, kendisine de küfrettiğini öne sürdüğü öğrenildi. S.Ç., ifadesinde şunları söyledi:

        ''Postacı, motosikletle evin önünde durdu. Terrier cinsi yavru köpek ise motosiklete doğru koştu. Postacı da köpekten korkarak, tekme attı ve küfretti. Ben bahçede kadınların olduğunu belirterek küfretmemesi gerektiğini söyledim. Çıkan tartışmada kulağı koptu. Kopan kulağı babam, buzun içine koyarak sağlık ekiplerine teslim etti. Niyetim postacıya zarar vermek değildi. Her şey bir anda gelişti.''

        Postacı Onur Kızıl'ın ısırarak kulağını kopardığı gerekçesiyle gözaltına alınan S.Ç, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli S.Ç. çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza hakimliğince ev hapsi tedbiriyle serbest bırakıldı.

        KULAK YERİNE DİKİLEMEDİ

        Kopan kulağıyla ilk olarak Karaman Devlet Hastanesi'ne oradan da Konya'ya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edilen Kızıl'ın, 4 saat süren ameliyatın ardından kulağı yerine dikildi. Ancak kan akışı sağlanamayınca yeniden çıkartıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ