Kameraya yansıdı! Eğlence mekanında yabancı gruba feci dayak!
İstanbul Beylikdüzü'ndeki Büyükşehir Mahallesi'nde bulunan bir eğlence mekanında, 5 Mayıs'ta meydana gelen olayda, özel güvenlik görevlilerinin yabancı bir grubu feci biçimde dövdüğü olayın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler kelimenin tam anlamıyla kan dondurdu
ABONE OLİstanbul'un Beylikdüzü ilçesindeki Büyükşehir Mahallesi'nde, edinilen bilgiye göre, gece kulübünde eğlenen Afrika uyruklu grupla mekan sahibinin yakınları arasında laf atma nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine yabancı grup dışarıya çıkarılmak istendi.
Read more!
YÜZÜNE TEKME ATIP DÖVDÜLER
DHA'da yer alan habere göre bu sırada gruptakiler ile eğlence mekanının güvenlik görevlileri arasında gerginlik çıktı. 6 kişilik grup yaka paça dışarı çıkarılırken, güvenlik görevlisi merdivenlerde bekleyen gruptaki bir kişinin yüzüne tekme attı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ