Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 3-2 yendiği maçın devre arasında futbolculara fena patladı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HTSPOR | Ferudun NİĞDELİOĞLU
        Cezası bittiği için uzun bir aradan sonra Sivas’ta maçı tribünden izleyen başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçeli futbolculara fena patladı...

        2

        İlk yarıdaki kötü futbolun ardından 2-1 yenik içeriye giden Sarı-Lacivertli futbolcular, başkan Yıldırım’ın hışmına uğradı. Diğer yöneticilerin engellemeye çalışmalarına rağmen Aziz Yıldırım, devre arasında sinirli bir şekilde soyunma odasına girdi.

        3

        Aziz Yıldırın tercümanlara, “Ne söylüyorsam aynen çevirin” dedikten sonra, “Neredeyse 3. golü yiyordunuz. Koskoca Fenerbahçe takımı iki maçta 5 gol yedi. Yaşım kaça geldi. Ben buna tahammül edemem” dedi.

        4

        Ardından Emenike’ye dönen Yıldırım şunları söyledi:
        “Sana sahip çıktığım kadar çocuklarıma sahip çıkmadım. Nedir bu stresin? Sahada gezip duruyorsun, kafan başka yerde. Bir şeyini mi kaybettin de arıyorsun? Bu kadar kötü futbol olur mu?"

        5

        "Rakip Sivas’a bak bakalım nasıl koşuyor oyuncuları” diyen başkan daha sonra teknik direktör İsmail Kartal’a dönerek, “Çıkart bunu oyundan” dedi.

        6

        ‘İNANMAYAN SAMANDIRA’YA GELMESİN’
        Öfkesi dinmeyen Aziz Yıldırım daha sonra takım kaptanları ve diğer futbolculara sesledi:

        7

        "Bu takıma siz sahip çıkacaksınız. Şampiyonluğa sahip çıkacaksınız. Kalan maçları kazanın. İsterseniz şampiyon olmayın. Ama sahada böyle yürümeye hakkınız yok. İşinizi yapın, savaşın. Savaşmayan tesislere bir daha gelmesin."

        8

        "İkinci yarı çıkın arkanızda 20 küsur milyon taraftar var. Şampiyonluk kutlamalarını hatırlayın. Bir an olsun gözlerinizi kapayın düşünün."

        9

        "20 milyon insan için şampiyonluk meşalesini burada yakın. Yakmazsanız ben hepinizi yakarım. Rakipler de puan kaybedebilir ama biz kendimize bakacağız. Önce savaşacaksınız"